zoveel vmaxen, zo weinig foto's

jason

MF veteraan
18 apr 2004
6.604
1
De lijst der vmaxen is lang......., wie hoort er bij wie??

Kortom plaats eens een foto van je max, in Utrecht een hoop mooie maxen gezien en een hoop ideeen opgedaan, helaas moet de geldboom eerst eens weer bloeien, want deze is behoorlijk leeg geplukt, ben dus benieuwd of er nog meer bouwers onder ons zijn :}

Ik trap af: Jason

full
 
De mijne ;)

tot nu an toe dan,. ben al weer druk bezig met het e.e.a. te verzinnen dat ie volgend jaar er weer iets anders uit zien,.. (kleine dingen maar,..)

full
 
http://www.vmaxclubholland.nl/smoelen/index.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.vmaxclubholland.nl/smoelen/index.htm)
Hier staan er véél meer..


Maar daar staat niet zo'n mooie Beemer tussen,hier wel!

8-)
 
De mijne:

vmx1.jpg


vmx2.jpg


vmx3.jpg


vmx4.jpg


vmx5.jpg


en ik hoop dat ik hem ooit weer zo krijg dat ie op een Vmax lijkt, want ik heb geen idee meer welk schroefje waar vandaan kwam ;) 'k heb zo'n 60 foto's van de bedrading gemaakt, maar al die schroefjes.....
 
pfff, zeg dat wel, schoonmaken krijgt ineens een andere dimensie...... :P
 
Als het goed is liggen alle onderdelen nog redelijk bij elkaar in de garage. Ik ga alles netjes in dozen en zakjes doen en dat tijdelijk in huis opbergen. Dan de garage eens opkuisen en de Vmax weer rustig opbouwen. Hier en daar wat rvs, aluminium polijsten en wat spuitwerk. Als ik een 43 mm voorvork voor weinig kan vinden gaat die er ook in en als de schade aan het vliegwiel meevalt ook nog een ander achterwiel. Verder wil ik nog wat voorbereidingen treffen voor andere boord elektronica, zodat ik alle functies van de cockpit voor de dummy in de snelheidsmeter kan bouwen.

Ik heb een wphb in pdf formaat (van http://www.vamxoutlaw.com (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.vamxoutlaw.com) gedownload), maar de foto's van de bedrading zijn voornamelijk voor de routering; ging dat draadje nou boven- of onderlangs?

En nou idd. maar hopen dat ik geen schroefjes tekort kom of vergeet of over hou 8-) en dat ie voor 15 mei weer rolt ;)
 
full


Zo was ie een week geleden.

Nu is het weer een bouwpakket :+

Ik heb weer wat in mn hoofd gehaald.....

Verbouwen die hap :P
 
wat ga je doen niels?, ik dacht dattie voorlopig even klaar was, wat nieuwe dingetjes opgevangen tijdens de street/track?? :9
 
Startkoppeling repareren en Lockup koppeling bouwen.
En injectie erop fabriceren.

Vliegwiel al los? De mijne staat met blok en al bij Piet van Ballegoie :X

Hé, injectie *D . Daar ben ik ook naar aan het kijken. 'k vond een mooie site: www.megasquirt.info Niet te duur, wel werk, maar ook veel info, formules, rekenvoorbeelden voor injectoren en PW.

Als je bereid bent info uit te wisselen: mijn mail staat in mijn profiel.

groet,

martijn
 
Terug
Bovenaan Onderaan