Zwarte 2004 fireblade gestolen (Nijmegen-west)

Honda-Arie

Rookie
19 okt 2009
22
0
Hallo MF'ers,

Bij het binnenlopen van de fietsen/motorstalling vannochtend (19 oktober 2009), stond mijn fireblade er niet meer. Ondanks twee dikke sloten (ketting en schrijfrem), helaas niet verankerd, is het de dieven gelukt om de Honda (kenteken: MP-FZ-48) weg te tillen of iets dergelijks.

De motor stond er voor het laatst nog op zaterdagavond (de 17de) rond een uur of 11. Het is een zwarte motor herkenbaar aan een rood 'the race academy' stickertje op de rechterzijkant en aan de zwarte Y-spaken velgen. Verder is het Honda logo rood en staan er witte letters met "Honda" op de onderkuip.

Voor de kenners onder ons; er zat ook ohlins vering op, herkenbaar aan het gouden reservoir van de schokdemper. Het framenummer is: JH2SC57A45M107295.

Droeve groet,

Arie

edit: nog een opvallend detail (niet op foto) zijn de zwarte GSG valblokken. Zowel op voor- en achteras als op de zijkanten (kuip niet-doorborend). Deze: - Gsg - - - | GoParts uw scooter en motor specialist van de betuwe Moto Accessoires&T1=Valblokken&T2=Honda&T3=CBR 1000 RR&D=VALBLOKKEN






full
 
Laatst bewerkt:
Gaat lekker daar in Nijmegen en omgeving de laatste weken...

Maareh mooi kl*t* dat je eerst post op MF in deze trend moet zijn. Alsnog Welkom hier en succes met de afhandeling van je ellende.
 
Dank voor steun. Naast de 'gebruikelijke' handelingen zoals politie en verzekering bellen, heb ik me aangemeld bij motorgestolen.nl. Kent iemand nog verder nuttige tips/websites?
 
Pfffffff, weer eentje..... |( -O- :(

Succes met de afwikkeling, ik hou ogen en oren open.

Vraag me inderdaad ook af hoe ze aan de informatie komen op basis waarvan ze toeslaan.

Grrrrr, mogen lijfstraffen echt niet meer....? :( })
 
B| jezus, gewoon weer een weg.

ik denk dat ik m'n motor nou toch echt maar gewoon in de schuur ga klemrijden met de auto van m'n pa en een berg hout ofzo. dat ie gewoon niet in een paar minuten naar buiten te halen is.

ik houd de ogen open.
 
idd, ik blijf iig rondspeuren.

was zelf op zoek naar een zwarte cbr1000 uit 2004/5.

dus mocht ik em zien op internet krijg je gelijk een berichtje :Y
 
In de buurt even rond gaan lopen, soms worden ze zogenaamd koud weggezet om vervolgens later weer op te halen. Ik houd in Amsterdam m'n ogen open, maar ik vrees dat ze deze kant niet opkomen als ze al zo dicht bij de grens zijn.
 
-O- :(

Ik kan hier zo kwaad en droevig van worden... Wanneer blijven die hufters nou eens van andermans spullen af?!!?

Sterkte met de afhandeling, hoop echt dat hij weer boven water komt!!!

Ps. Sowieso even posten in het regionale topic!
 
-O- :(

Ik kan hier zo kwaad en droevig van worden... Wanneer blijven die hufters nou eens van andermans spullen af?!!?

Sterkte met de afhandeling, hoop echt dat hij weer boven water komt!!!

Ps. Sowieso even posten in het regionale topic!

euhm zie bovenstaande post. ;)
 
GVD, word er gek van dat die klerelijers niet met hun poten van je spullen af kunnen blijven.

Reed afgelopen nacht door R'dam heen te surveilleren, autootje aan de kant gezet met zo'n fijne Marokkaan erin. Grote kniptang en mookhamer achter de stoelen, een mega-leipe verklaring geven waarvoor dat achterin ligt... Wist gelijk genoeg, helaas is het niet verboden om het mee te vervoeren, anders was er een mooie oplossing voor... Walg van dat soort kakkerlakken... :r

Woon niet in de buurt, maar aangezien er nog wel een gestolen motoren via de haven NL verlaten zal ik mijn ogen in deze omgeving open houden.
Heel veel succes ermee.
 
Kunnen ze ze in zo'n situatie niet in burger een paar uur schaduwen? Gewoon even kijken wat men gaat doen. Dat is ook niet strafbaar toch!?
 
Nogmaals vele dank voor de reacties. Bassie: enig idee wat de politie nu gaat/kan doen? Maken ze in een geval als deze een extra rondje langs de bekende plekken?

Edit: oh, ik dacht dat je bij de politie zat
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan