Nieuwe Profiel-reacties

Zie even niet hoe een prive bericht werkt tegenwoordig op het forum, daarom maar even zo. Ik zag je ruitje voorbij komen in het Tracer topic, mag ik vragen waar je die besteld hebt? Rechtstreeks bij Ermax of? En is dit satin grey of satin black? Alvast bedankt voor je reactie!
Hallo, heeft u de motorberging nog te koop? U woont in Groningen?
Even voor de zekerheid: het hok is ongeveer 2,5 meter diep en 1,5 meter breed en hoog toch, buitenmuren. Mijn motor is 2.20 lang, dus dat gaat passen.
En het hok is ook nog helemaal goed en gaaf, toch?
Hallo Peter_G,

Ik heb wel interesse in de tankring, wat is de vraagprijs?

Met vriendelijke groet,
Daan
Op zoek naar een leuke fiets voor een beginnende motorrijder, mag zeker een project zijn waar ik lekker aan kan sleutelen en mijn eigen ding van kan maken.
Hallo! Heb jij heel toevallig die kofferrekken / kofferset nog? Ik ben er zowaar naar op zoek voor mijn volgende motoravontuur :) Mocht je ze nog hebben dan heb ik interesse. Mijn nummer 0616435546! Groet, Maarten
Beste, Ik heb net een Bisan Lifan overgenomen van een kameraad. Ik las dat jij er ook zo eentje hebt gehad. Echter hij mist zijn spiegels en een dichting tussen de uitlaat en de motor is er ook niet meer. Ik ken echter niets van scooters, maar wil het wel leren kennen en zelf doen. Maar weet jij waar ik onderdelen kan vinden? Met vriendelijke groeten, Brecht
Hi Nostra,

Ik heb al vliegtickets naar Almeria Airport en een huurauto. Ik vlieg 13 mrt vroeg er naar toe en 18 mrt halverwege de dag weer terug.

Ik kom nog wel eens in Amsterdam. Zullen we binnenkort een bakkie of een biertje doen? Elkaar leren kennen?!

Grtn Mike
NoStra
NoStra
Lijkt me zeker leuk! Moet het nog heel even kortsluiten met het thuisfront en dan kom ik er op terug.
Suzuki GSX R1000 rijder. na 45 jaar geen motor meer gereden heb ik in mei 2018 deze motor gekocht. Wilde een lange trip door europa maken en een paar motor GP bezoeken. mijn initieel plan was via Frankrijk naar de GP in Brno daarna Spielberg en dan Misano. Door vertraging met vinden van juiste bagage systeem voor mijn race paard heb ik de planning aangepast en ben ik uiteindelijk pas op 25 aug vertrokken.
Hallo, Ron, lang niet gehoord!! Hoe gaat ie? Jammer dat je het zeer indrukwekkende project niet hebt kunnen afmaken. Heb je het hele zaakje verkocht of nog ambities?
Groeten, leon.
Rubbere Ronnie
Rubbere Ronnie
Hai Leon, klopt zit niet gek veel meer op m-f.
Lees soms nog wel maar reageer nog maar heel weinig.
Het hele zooitje staat nog steeds in mijn garage en zal absoluut niet verkocht worden.
Laatste paar jaar nogal wat veranderingen gehad zoals weer een verhuizing, ander huis ander werk enz dus bijna niks gedaan.
Maar inmiddels een nieuwe garage gebouwd met als doel sleutel ruimte dus de plannen zijn nog hetzelfde.
Knutselsmurf2
Knutselsmurf2
Dus een drukke periode achter de rug. Hoop dat je de rust weer vind om toch je doelen na te streven. De aanhouder wint, Ron!!
Ssaltamontes, zou je de datumprikker andersom in kunnen vullen? Is misschien handiger dat je alle datums dat je eventueel zou moeten werken op groen te zetten. alleen de dagen welke je zeker weten niet kunt op rood zetten. Zo blijven de opties wat breder.
Hoi, Hans Korpershoek is de naam en truckpiloot van beroep. Na 4 jaar niet gebrommert te hebben sinds gister de eigenaar van een Deauville uit 2001. Héél wat anders dan de Gsxr en Fzr1000 met een brok aan vermogen natuurlijk. Maar deze beginnende ouwe lul is dus overstag gegaan voor de 2 pitter. Ff wennen maar de funfactor is al behoorlijk aanwezig!
Herkend iemand het volgende probleem:
De richtingaanwijzer naar links werkt pas nadat ik 2of 3 X het knopje naar links heb geduwd.
Naar rechts en stop werkt direct.
Een Varadero XL, SD2 bj.2006