Recente inhoud door tuxic

 1. T

  Jouw mooie vakantiekiekjes

  Dank, maar 1m78 is toch prima te doen, ikzelf ben 1m68. Laat mij daardoor niet tegenhouden.
 2. T

  Motortransport delen naar Marokko of zuid Spanje in sept/okt

  Mogelijke interesse, via welke firma gaat dit en hoe vind transport plaats. Ook niet onbelangrijk is waar de motor af te geven.
 3. T

  Jouw mooie vakantiekiekjes

  thx, Hoeft je er toch niet van te weerhouden, ben zelf 1m67. De KTM is wat hoog maar daar moet je meer leren omgaan.
 4. T

  Jouw mooie vakantiekiekjes

 5. T

  Jouw mooie vakantiekiekjes

 6. T

  Jouw mooie vakantiekiekjes

  Net terug uit Spanje. Hier wat plaatjes
 7. T

  Ktm 690 Duke topic

  Vraagje voor de duke 690 R bezitters. Komt jullie chassis nummer voor in onderstaande database? http://www.motoverse.com/tools/vin/ktm.asp Heb net een R gekocht maar chassis nummer is onbekend, ook is bouwjaar op de papieren 01/01/2010, vond ik apart.
 8. T

  Ktm 690 Duke topic

  Heb interesse, hoeveel moeten ze opbrengen?
 9. T

  Ervaringen gevraagd kop-staart botsing motor / auto

  Iedereen bedankt voor alle reacties. Ik ben de volgende dag naar het Politiebureau geweest om aangifte te doen. Deze hebben mij verteld dat de eerste stap is om de schade te laten opnemen en een schadeformulier in te vullen en deze op te sturen naar de verzekering. Mocht de tegenpartij toch een...
 10. T

  Ervaringen gevraagd kop-staart botsing motor / auto

  Geachte forumleden, De situatie was als volgt. Ik stond stil voor een kruising en plosteling werd ik vol geraakt door een Audi. Gelukkig was er nog volop ruimte voor mij zodat ik niet op het kruispunt geraakte. Ik heb de motor gelukkig nog in bedwang kunnen houden zodat ik niet ben gevallen...
 11. T

  Ktm 690 Duke topic

  Bij mij niet in elk geval, nooit benzinelucht, ook niet direct na het tanken.
 12. T

  Ktm 690 Duke topic

  Ja binnen anderhalf jaar *D , 7 achterbanden , 3 voorbandjes en 1 ketting/tandwielenset verder. Ik rijd veel ja. Maar blijkbaar kan de duke het hebben. Nooit problemen gehad. Het lc4 blok is zeer degelijk. wel keurig altijd de beurtjes gehad.
 13. T

  Ktm 690 Duke topic

  Heb nu 20000 om mijn duke 690, maar deze gebruikt aardig wat olie. Meer dan een halve liter per 2500 km. Rij wel elke dag, de hele dag op dat beestje. :]
 14. T

  Ducati Hypermotard deel II

  Jup compleet systeem. Ook zit er een nieuwe ECU bij en enkele carbon kappen omdat de achterzijde er anders uitziet. Je gaat van twee dempers naar 1. Foto volgt.
 15. T

  Ducati Hypermotard deel II

  Ok 2500 Euros armer maar een termi 2 in 1 en een dikke smile rijker. Het duurde ff maar hulde aan de mooie afwerking. Heeft inderdaad dus 10 uurtjes montage geduurd. plaatjes volgen.