Recente inhoud door Zijspanpiet

 1. Z

  EGT 2019

  Sterkte met alles,
 2. Z

  Halflive doet het weer

  Het zal niet meevallen om een buis te vinden die past waar jij dat wilt, dus zelf passende busjes maken op je draaibankje is de snelste manier.
 3. Z

  Halflive doet het weer

  Nu is die gw zijspan naar een nieuwe eigenares, en rijdt ik weer met de Cali 2 rond met of zonder zijspan.
 4. Z

  Halflive doet het weer

  Ik had een gw1500 met zijspan en kleine wielen geheel Ezs uitgevoerd. Een achterwiel eruit halen duurde ongeveer 1,5 uur er moest veel los, ik begon met de linkerkoffer en buddyseat, dan de remtang en ophanging losmaken, de linker schokbreker los en de remankerplaat, dan de remschijf van de...
 5. Z

  wie is mielko

  De kleppenbal run is nog steeds lees ik, ooit was ik bij de eerste run die toen vertrok in Leeuwarden volgens mij. Wij wonnen ook niet echt, maar de sfeer was goed en we hadden een prachtig weekend.
 6. Z

  Show hier je tent naast de motor

  In Brugge op het zijspan treffen, onze slaapplaats op wielen.
 7. Z

  Mooi op zijn wielen

  Koperdraad hoort gewoon koper kleur te zijn, anders is er wat mis, ik had het aan Mn camper, zwarte draad onder de isolatie!, Wist gelijk waarom ik probleem had met de verlichting. Gewoon nieuwe draad aan gezet, het is een werk dat wel, maar het levert op den duur wel op.
 8. Z

  Het zijspan café deel 4 ...Nog eentje dan!..

  Een motorband stuurt beter, dan heb je veel minder last vd spoorvorming, of het dan echt minder zwaar stuurt? Ik reed in Mn zijspan rijd altijd met een motorband voor erop.
 9. Z

  Trekhaak maken voor Freebird / BMW R80RT

  Ik had er toen een Michelin Pavé aanzitten die was 4 inch, dat was een regenband uit de kart sport toen. Dat was toen het enigste bandje leverbaar in die maat. Toen probeerde ik de freebird na te maken. Bij onze volgende aanhanger ga ik voor 8 of 10 inch wiel, die zijn er voldoende. Eerst nog...
 10. Z

  Trekhaak maken voor Freebird / BMW R80RT

  Ooit maakt ik een trekhaak aan mijn Honda 900 boldor, en hing daar Mn eigen gemaakt Freebrid aan, En dat werkte, een brommer schokbreker en wat zelf laswerk en zwarte verf, een kennis plakte de bak in elkaar. En dan rijden, op den duur tot 200 km op de teller vd Honda en alles bleef heel...
 11. Z

  Donkere vloeistof koppeling

  Gewoon elk jaar verse vloeistof er in doen, deed ik ook altijd.
 12. Z

  klassieke zijspanracer

  Alles is wel mooi daar, de eerste start is al om 12.30, ik ben er ook het is voor mij om de hoek, dus op de fiets er heen. Veel te zien, ook tussen de motoren van de bezoekers staat veel moois te zien soms!
 13. Z

  BMW K1200 RS EML

  Dat is gewoon van brembo, zat op mijn zijspan ook, verkopen ze gewoon bij Motorini aan het station kruiningen. Is de kleine brembo, thuis heb ik nog wel een setje hangen dat weg mag. Ik woon niet zo ver van Vlissingen.
 14. Z

  De Zeelandiarun

  Ooit was hij de opvolger van de Vw garage uit Goes, die toen de pechauto beschikbaar stelden inclusief chauffeur. Toen kocht Lou Proost deze auto en ging vanaf dat jaar mee met de run.
 15. Z

  De Zeelandiarun

  Toch weer fijn dat Lou Proost er nog steeds bij is, hij heeft nu toch wel zeker 25x mee gedaan?