Suzuki GS500E

Status
Niet open voor verdere reacties.

motorfreak

MF veteraan
2 apr 2002
9.663
3
Geersdijk
Ik deze motor nog maar net in bezit en deze komt van een bekende welke mijn Fireblade heeft gekocht en deze heb ik ingeruild, de Suzuki GS500E had al een poosje stil gestaan en er was een carburateur overgelopen. Ik heb de motor na gezien en de carbs schoongemaakt, vlotterhoogte afgesteld en synchroon gezet, blokje draait en start weer keurig zo als het hoort. 2 nieuwe bougies erin, schone olie en motortje rijdt gewoon heel goed.

Foto-DAXMB3GU.jpg


Uiterlijk is zeker wat minder want de rode lak is wat verkleurd en hier en daar wat roestplekjes,

Foto-G6CFEZ8G.jpg


Alles werkt naar behoren en er komt nog best goed licht uit ook,

Foto-Q8RZTSJ7.jpg


Ketting/tandwielen zijn nog dik op orde en de achterband heeft nog genoeg profiel, velgen zijn ooit eens overgespoten maar dit is zeer netjes gedaan,

Foto-EK8B3DSV.jpg


Voorbandje heeft ook nog zat profiel dus daar hoef je je niet druk om te maken, de banden zijn trouwens heerlijke plakkertjes!

Foto-IXF66INH.jpg


En geloof me, deze remt dus echt met deze remschijf, een heuse wavedisk is er waarschijnlijk samen met de banden opgelegd want deze is goed dik zonder stootranden, staat hem nog goed ook terwijl op de foto's de motor niet eens gepoetst is maar dat wil ik best nog even verzorgen,

Foto-VPWPINTK.jpg


Blok is droog, elektra doet het, het remt, schakelt en koppelt goed maar de kilometerstand is aan de ruime kant namelijk een eerlijke 76.000km op de klok, het blok is naar mijn idee wel eens aangepakt want er komen geen vreemde geluiden uit en klinkt goed, ook is er best vermogen aan boord want de teller loopt makkelijk richting de 170km/h. Kortom een leuk motortje van het bouwjaar 1992 , beginner of pekelfiets in de aanbieding!!!

Onder de 500,= euro laat ik hem hier staan en rijden we er zelf mee :) Bieden is natuurlijk altijd toegestaan!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan