blok revisie

misja1970

Rookie
14 jul 2019
14
3
Hoi allemaal,

wie kent een goed en betaalbaar adres die motorblokken reviseert.
blok moet waarschijnlijk gesplits worden.

misja
 
Ik denk dat je voor een goed antwoord meer info moet geven.
Is het een redelijk modern 13 in een dozijn blok? (wellicht een ander blok erin dan goedkoper) Of is het een speciaal race blok, een klassieker, of een Engels ding of een Harley, etc.
 
Je hebt het dan denk ik niet zozeer over een blokrevisie, maar over een bakrevisie. Zit toch een ander kostenplaatje (i.i.g. aan de benodigde onderdelen)
Of is, bijvoorbeeld, het olieverbruik ook erg hoog?

Hoeveel kms gelopen eigenlijk?
 
Welke regio,
Voor breda moet je hier zijn,
 
Zuid Holland rrroterrrdam
Half uur rijden. Ik geloof heilig in Keers.
 
ik zou hem zeker niet naar een algemeen revisiebedrijf brengen, veel motorfietsbakken krijgen die niet te zien vermoed ik. niet dat het daar stoemerikken zouden zijn, maar je zou naar zo'n bedrijf gaan voor de ervaring die ze hebben neem ik aan.
 
Nou keers motoren begint er niet aan veels te druk en te gecompliceerd wat ik al vermoede. Wel een goede tip gekregen en mss kan ik extern kijken hoe het schakelmecha...Is .mss speling op de externe walshouder plaatje. Mss heb ik nog geluk.
 
eerlijk gezegd wil ik het wiel niet opnieuw uitvinden maar ik wil graag weten zijn er nieuwe onderdelen te krijgen (gear extern shift incl lever en holder) zo ja waar. op ebay etc vind ik alleen maar 2e _O- meuk waarvan ik denk dude your having the same problem....
 
Wauw thnx Sjaak dit helpt...
Even een technisch vraagje, dit gedeelte staat toch ook in olie?. Ik kan de kap verwijderen dan het zwarte gedeelte en dit is toch ook nat?. Ivm pakkingen
etc.
Mvg
Misja
 
Terug
Bovenaan Onderaan