500 Euro Challenge 2024: Alles kump goed!

Gaan er zóveel Yamaha's mee dan?! 😉Als k jullie verhalen lees is er genoeg kennis om met n beetje gereedschap (en 1 hamer) zo ongeveer alles rijdend te krijgen en te houden.
 
Omdat er gesleuteld moet gaan worden aan de GL650 (andere achterveer) moet er ruimte komen in de garage.

Dus de challengebike van 2022 te koop gezet.
Bei Facebook anmelden

En ja, ik weet ik heb de challenge 2022 er niet meegereden :N :X ;('(
NB Hij voldoet niet aan de eisen voor de challenge 2024 _O-
 
Heb net je topic over deze motor gelezen.
Hoe heb jij die risers er op gezet?
Zaten er gaten in je kroonplaat of heb je deze zelf er in gemaakt.

Voor de CBR zou ik best een SB stuur erop willen zetten.
Geen noodzaak overigens, zou luxe zijn.
 
De gaten van de bevestiging van de originele stuurhelften zijn gebruikt. De risers zijn iets aangepast (lees afgevijld) omdat ze anders de voorvorkpoten in de weg zitten (nb er is maar een heel klein beetje afgevijld, dus veiligheid is niet het geding).

Ben toen ik hem net rijdende had met origineel stuur heen en weer van het Westland naar boven Groningen gereden. Daarna gekozen om het stuur aan te passen :+
Geeft denk wel aan hoe lekker de motor origineel zat :N
En nu een soort weemoed dat die weggaat, want het rijdt nu gewoon lekker :Y
 
Overigens, @Lv87 , is er al witte rook mbt. de FZ ?
Yep, woensdag haal ik hem op. Kijk er echt naar uit, het zou “opstappen en rijden” moeten zijn en dat is wel fijn. Als je het aanschaf- en sleutelbudget vd challenge bij elkaar op zou tellen is dat voldoende om de FZ aan te schaffen, maar uiteraard hou ik het wel bij de Virago. Ik hoop dat het vandaag droog blijft, dan ga ik er even weer een (test)ritje mee maken. Zogauw de FZ in bezit is, zal ik even een plaatje posten om Wimvlis te inspireren ;)
 
yep, maar dat zal de koppakking zijn... :+
Iets met witte rook en koppakkingen...........

1702940406896.png
 
Geen foto’s van de FZ, de eigenaar was zijn kentekenbewijs kwijt dus even een andere keer ophalen. Ik weet de spanning er aardig in te houden (voor mezelf).
 
Geen foto’s van de FZ, de eigenaar was zijn kentekenbewijs kwijt dus even een andere keer ophalen. Ik weet de spanning er aardig in te houden (voor mezelf).
Oh jee.

Nieuwe card aanvragen. Week of zo ?
 
Zoiets inderdaad. Ik kon’m wel halen hoor, maar zo’n gedoe met heen en weer sturen van spullen. Dan maar even weekje later.
 
Terug
Bovenaan Onderaan