Even voorstellen: Martijn

18 jul 2011
179
0
Hallo allen!

Ik merk dat het gebruikelijk is dat nieuwe forum leden zich even voorstellen. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven :)

Ik heb mijn A bewijs tijdens mijn studententijd gehaald en rij inmiddels al enkele jaren verschillende super sport motoren, o.a. zx6r en gsx-r 750. In 2012 wil ik gaan deelnemen aan de ZAC en heb me daarom aangemeld bij dit forum. De informatie over de competitie en de 'ZAC-marktplaats' zien er erg informatief uit.

Nu dus op zoek naar een geschikte circuit machine :)

Groeten,

Martijn uut Grunn
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey Martijn *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W