GPZ 500 35KW

Status
Niet open voor verdere reacties.

Electrric94

Die hard MF'er
4 feb 2015
379
188
24
Hoogezand
Nette Kawasaki GPZ 500 te koop

De motor ondertussen bijna 2 jaar in het bezit van mijn vriendin, maar wegens aankoop van een andere motor staat deze te koop.

In de tijd dat ze de motor heeft zijn er veel dingen vervangen en aangepast. Voor de volledigheid heb ik de foto van al het onderhoud aan de motor!
1380437

De motor heeft genoeg onderhoud gehad om nog een hele tijd probleemloos rond te rijden!

Een paar van de typische probleempunten van de 1ste generatie zijn aangepakt.
* Een vliegwiel met een enkele magneet. Dus geen losse magneten die rondzwerven in het blok! Ook de startkoppeling is opnieuw opgebouwd met sterkere veren.
* Ook is er een nieuwe YSS achterschokbreker gemonteerd inclusief nieuwe glijbussen en naaldlagers. Dit is bij 9 van de 10 GPZt'jes niet goed meer. Hier heb je met de YSS geen last meer van!*O*
* Volledig vernieuwd uitlaatsysteem. Volgens mij niet van RVS, maar wel van een metaal dat niet roest! Verkleuren doet het wel :+ Dit is gecombineerd met een setje Shark dempers met vastgelaste db-killers. Kan er wel uit... maar.... geeft een hoop herrie. Nu is de motor erg netjes qua geluid!

Verder zijn slijtagedelen allemaal in goede staat en rijd de motor gewoon goed en makkelijk.

Wel heeft de motor een schuiver gemaakt bij een van de vorige eigenaren. Dat is te zien aan het kuipwerk. Foto heb ik bijgevoegd:t

De 1ste generatie GPZ staat ook bekend om uit de 2de versnelling te vallen als je in deze versnelling op de motor afremt. Dat doet deze ook. Met optrekken, stabiel rijden of rustig iets minder qua snelheid voel je niks aan deze versnelling. Rem je alleen af met de rem ga je niet eens merken dat er iets mis is met de versnelling.

De huidige kilometerstand is 53.895 km. Maar aangezien er een kilometerteller op is gekomen in plaats van een mijlenteller moet je deze stand nog met 15.000 km verhogen. 68.895km is dan de correcte kilometerstand.

Mocht je na deze lap tekst denken van: 'Dat lijkt me wel wat', dan kun je me altijd een pbtje sturen en kunnen we een proefritje plannen!

Aangezien foto's af en toe meer zeggen dan woorden. Hierbij nog een mooie foto reportage!

Vraagprijs is €800,-- maar ze staat open voor een goed bod!
 

Bijlagen

Laatst bewerkt:
  • Like
Waarderingen: grrtjuhh

Electrric94

Die hard MF'er
4 feb 2015
379
188
24
Hoogezand
Hoogezand inderdaad! Een heel pittoresk plekje :9 Kom je er zelf vaak of heb je het uit mijn profiel gehaald?:o

Vraagprijs is toegevoegd! Thanks :t
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.