Helemaal verkeerd afgelopen

Status
Niet open voor verdere reacties.
Wat enken jullie van deze dan??

Kwam vorig jaar bij ons op de zaak om een paar bougie´s en twee liter olie te kopen voor z´n Bol D´or.

Waren onderweg naar Italie en kwamen uit Finland.....
full
 
hoezo verkeerd???

vind het wel wat hebben



.
full

Gewoon VET

dit is helemaal verkeerd:

roadsmith-hts1800-the-all-new-honda-goldwing-trike-photo-gallery_7.jpg


Gisteren tijdens een ritje achter de 2-wielige versie gereden, echt zo'n foute met extra lampjes, chromen sprieten en een chromen trekhaak!
 
Laatst bewerkt:
je bent net 29 jaar oud...en dan dik een miljoen kilometers bij elkaar gereden alleen op motorfietsen... :? :} knappe prestatie. Dat zou dan een dikke 90.000 per jaar zijn als je op je 18de direct je rijbewijs hebt gehaald. Er is geen vertegenwoordiger die je dat nadoet!
ja dat kan wel kloppen. reken maar uit voor jezelf hoeveel kms je maakt met een vervoersmiddel (op de weg, vliegen telt niet) om van a naar b te gaan, voor het hele jaar...!
en ik had idd op mn 18 pas mn rijbewijs, en dezelfde dag dak mn rijbewijs ging halen waren we al onderweg!

maar ducs zijn de laatste tijd wel aanzienlijk verbeterd mechanisch gezien. elektra is wel vaak een gevalletje maar dat komt ook met de complexiteit van die dingen.

happy riding :]
 
Onbegrijpelijk, maar wel de meest verkochte motor. Het is echt function over design. BMW doet iets goed, maar voor die ontwerper kunnen ze een klassiek Duitse entlösung zoeken.


En bij Triumph denkt men nu een goed excuus naar de Duitsers te kunnen maken voor het platgooien van Dresden door de nieuwe Tiger en Explorer als GS replika op de markt te brengen })
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan