JoGo75

JoGo75

Rookie
11 jul 2011
13
0
Putte (België)
Hey dag allemaal, ik ben Joachim uit belgië en heb net een prachtige classic bike gekocht nl een CB750F bol d'or. Een foto heb ik nog niet maar die zal ik deze week proberen te posten. Na een cb650c en een tdm850 is dit mijn derde moto.
Ik heb me hier aangemeld omdat dit veruit het grootste (nederlandstalig) forum is dat ik kon vinden en vermids mijn moto nog niet rijklaar is heb ik zo veel info nodig als ik kan krijgen. Ik zal de volgende dagen dus nog veel proberen te zoeken en te lezen over de CB750. Iedereen die me al een beetje de goede weg kan tonen is hierbij alvast bedankt.
Tot de volgende...
Salukes
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.580
1
Westzaan
Hey Joachim *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W
 

Sloopkogel

rnr. 49.06.26.075. blg. A-
In memoriam
20 jan 2004
140.995
102.621
Maassluis
:W Joachim
full
Succes
:]
Als je ook een icoon wilt of resizen, even hier vragen.

full


Belgentopic > wieke-tingels > deel 128> waar is iedereen? *O*
 
Bovenaan Onderaan