Kawasaki ER-6N start niet meer

DerHansel

Die hard MF'er
26 okt 2008
333
18
Ergens aan de Maasdijk
het beestje start niet meer '( ; gisteravond na 150km rijden, wil ik de motor voor laatste 2km naar huis starten, maar noppes.

Wat doet ie wel, FI- en Neutraal-lampje flikkeren en iets maakt een tikkend geluid. Thuis [pff wat is 200kg duwen nog zwaar] stroom eraf en weer terug erop; niets.
Accukabels vanaf auto erop gezet en met lopende motor v auto, geprobeerd te starten, resultaat: geen flikkerende lampjes, maar met druk op startknop, een geluid als mitrailleur. En nog steeds niet starten.

Iemand idee wat het kan zijn ?!
 
Laatst bewerkt:

Flippedewip Van Appekezam

Die hard MF'er
11 feb 2010
672
0
Linden - België
Wat je eens kan proberen: je rode sleutel gebruiken. Dit is de hoofdsleutel, kan zijn dat de zwarte (secundaire) op een of andere manier niet meer herkend wordt en het systeem zich afsluit. Als dat niet werkt idd boekje of kawa dealer raadplegen...
edit: best niet proberen om een motorfiets te starten met behulp van draaiende auto... Kan zijn dat de motor zo teveel stroom binnenkrijgt als het ware. Best gewoon op de accu zonder draaiende motor aansluiten, motorfiets trekt eeecht niet veel, gaat heus de batterij niet in 1x leegtrekken :)
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan