• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Knipperlichten doen het niet

Vrachos

MF'er
11 mei 2007
149
0
Ik heb nieuwe knipperlichten gemonteerd op mijn motor. Nu doet de rechter kant het wel maar de linkerkant helemaal niet. Nu had ik een vraag:
Als 1 lampje kapot is knipperen ze dan allebei niet of moeten ze dan allebei kapot zijn of de zekering?

Ter info: knipperlicht indicatie op dashboard doet het ook niet! (naar rechts wel maar daar knipperen de lichtjes ook gewoon)
 

Vrachos

MF'er
11 mei 2007
149
0
hmmmm jij denkt dat de schakelaar kaduk is? ZOu kunnen maar ze hebben het altijd gedaan totdat ik ze wisselde...
 

Vrachos

MF'er
11 mei 2007
149
0
dus als 1 lamp niet goed zit doet de ander het ook niet? Als ik er 1 totaal niet aangesloten heb doet de ander het dan wel?
 

Vrachos

MF'er
11 mei 2007
149
0
links voor doet het niet... als ik die eruit haal doet achter het wel. Dat betekend dus dat als 1 knipperlicht het niet doet ze allebei het niet doen. Ik kwam er ook achter dat me hele knippersysteem in de war raakt als er dus 1 kapot is:
Als ik eerst naar links heb geknippert en dan naar rechts wilde (link was dus 1 stuk) dan ging dat niet ik moest hem dan eerst een paar keer uit klikken (knopje indrukken ipv opzij duwen) en dan ging rechts pas weer werken. Vreemd he?