MF 't Gooi 159

Mag Zot t**ten :?

  • Tuulk

    Stemmen: 33 78,6%
  • Nope!

    Stemmen: 2 4,8%
  • Enkel z'n eigen

    Stemmen: 7 16,7%

  • Totaal aantal stemmers
    42
  • Opiniepeiling gesloten .
Ik heb wel gekijkt en het lijkt me geen lekkere landing.

Mooi dagje vandaag. Kabelboom van de KTM opnieuw gedaan met AMP Superseal stekkers, alles zit weer terug op de brommer, stuur en stuurklemmen vervangen, achterlicht en kenteken terug erop...beetje bij beetje begint het weer op iets te lijken. Bijna zonde om te verkopen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Zot
Oud vs. nieuw. Ben best tevreden, de kabels van de CDI en de stator moeten eigenlijk nog en er moet nog even een nieuwe accu in, dan werkt de e-start ook weer.

36934346_1808762049212440_1957043123058114560_n.jpg


36933761_1808762285879083_9094399537665015808_n.jpg


Blijft een vogelnestje, maar in ieder geval al een stuk strakker dan eerst.

Nu doe ik eigenlijk altijd het ding aantrappen met de gedachte dat de accu al tijden leeg is. Maar zelfs als zou je er een gloednieuwe accu in drukken, de heft van de kabeltjes was al achter uit de connector of halverwege de kabelboom uit een of andere Praxis stekker gebroken, het zou nooit gewerkt hebben. :')
 
  • Leuk
Waarderingen: Zot
Hier ook net de sumo van een ander stuur voorzien. Nog stalen remleiding aan de voorzijde monteren en dan geloof ik het wel weer even...

Dat getrut met kabels heb ik gelukkig geen last van... :X

Zou niet mijn hobby zijn... ;)
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Zot
Is die van mij ook niet bepaald, maar met dit weer aan de tuintafel en alle schema's op A3 uitgeprint is het wel oké.

Een van de vorige eigenaren heeft overal lopen knippen, en vrij beroerd. En alles wat me in de weg zat de afgelopen jaren heb ik daarna weggehaald, maar echt netjes is het nooit geweest. Ligt de remlichtschakelaar van de achterrem weg te fikken tegen de uitlaat? Prima, kniptang er langs.

Nu wil ik er vanaf, dus is het wel lekker als het er niet zo beroerd uit ziet en als dingen als elektrische start gewoon werken. Blijft een beetje een puzzel, hoeveel ik nog wil investeren. Doosje stekkers en een paar meter kabel in verschillende kleuren was 80,-...Heb nu al wel vast extra kabels voor richtingaanwijzers door de kabelboom lopen. Maar ik heb nooit knippers of een relais daarvoor gehad. Wat is nog de moeite, etc.... :)
 
  • Leuk
Waarderingen: Zot
De hele Vercors is porno voor motorrijders, zelfs offroad. In oktober gaan wij er op zeker met de 500 toer weer doorheen. We hebben ook wederom super weer gehad deze vakantie, alleen de laatste twee kilometer kregen we een bak regen, voor de rest zo droog als een biscuitje.

Hoe is het de Kato en Girl vergaan met hun camping experiment?


Jeej *O*
 
  • Leuk
Waarderingen: Zot
Ja snap het Ilja. Als er niets van klopt verkoopt het ook niet. Of je moet net die ene treffen die er hetzelfde mee wilt gaan doen als dat hij deed. Die kans lijkt me vrij klein. Alles in orde maken en verkopen idd :Y
 
  • Leuk
Waarderingen: Zot
Terug
Bovenaan Onderaan