mooiste klaverblad van nederland........

mooiste klaverblad?
Als je zo\'n angst moet hebben van flikken is het zeker niet het mooiste.
ik hou\'t wel bij de baars.. Lekker dicht bij huis bochtjes oefenen
 
leuke site:
alcohol controle: Harlingen: Stationsweg, zondag 03.30 uur, 60-jarige bromfietser uit Harlingen, 675 ug/l, PV en rijverbod voor 7 uren.

LOL
 
politie kan VEEL beter rijden dan ik en heeft ook nog eens niet zo veel moeite opm mijn kenteken te lezen.. vind je\'t erg als\'k ze liever vermijd waar mogelijk fast eddie?


max: ppp enzo veel beter dan de baars?
 
Nee hoor, PPP is niet veel beter als de baars...je heb wel bochten 2 kanten op...dus eerst een linkse, dan een rechtse...maar je moet best veel rijden voor die 2 bochten...maaar daar kan je ook nog leuk agentjes pesten :P vraag maar aan porky :) goeie ouwe tijd...toen ik nog een fiets had....*bwhieeeee*
 
ppp: poep en plas porno. Daar zijn we hier op het forum in gespecialiseerd. Eerst linksom poepen en dan rechtsom pissen.

Plaspoelpolder
 
[ laats een motorrijder gepakt 1.5 km op achterwiel
staande positie, :} very nice.....]

Gelezen in de lokale krant ja, een R1 rijder.

Sterker nog, 2 jaar geleden kwam ik hem tegen op een feestje hier in de buurt. :)
 
Ik heb laatst een rondje gereden met een aantal gasten hier. Wat klaverbladje oefenen enzo. Op de terugweg bij Heerenveen langs. Ik dacht dat het klaverblad niet zo geschikt was om een kneedown te doen. Die terugreis lukte het in de eerste bocht :)
Maar die vangrails zitten toch wel verekt dichtbij daar in Heerenveen :(
 
Nee hoor, PPP is niet veel beter als de baars...je heb wel bochten 2 kanten op...dus eerst een linkse, dan een rechtse...maar je moet best veel rijden voor die 2 bochten...maaar daar kan je ook nog leuk agentjes pesten :P vraag maar aan porky :) goeie ouwe tijd...toen ik nog een fiets had....*bwhieeeee*

Je hebt een aantal varianten in de Baars!
Dus 1 korte tocht en een lange met (gokje) 2 a 3 extra bochten erbij.
Vraag maar ff aan Toine of ie jullie de volgende keer alle varianten laat zien.
Mooiste bocht vind ik trouwens die van de A65 naar de A58, daar kun je echt volgas doorheen. (ik toendertijd 200 k/m p.u)
 
Gaat er iemand van jullie deze komende vrijdag nog wat rond toeren op de Baars ???? Zo ja, geef ff een gil, want ik ben er dan ook wel.. (met fototoestelleke.. ;) )
 
Inderdaad, de wegen zijn over het algemeen zwaar klote in Belgie! Nederland....glij...zweef....grens....KABOENK, KABOENK, KABOENK, kaboenk...hehe
 
en het ergste is nog die spoorvorming in belgie. Kun je lekker op en neer wiegen met de motor wil je daar nog uitkomen. Hoewel het soms in Nederland ook klote is en vooral als je het even niet weet.

Zoals bij een afrit van de A10 naar sloterdijk toe. Naar beneden en dan linksaf en op de linkervoorsorteerstrook (mooi scrabble woord) staan. Daar zitten kuilen van zo\'n 20 centimeter door de vrachtwagens die daar bij het stoplicht staan te wachten de hele dag. Als je dat net niet ziet en je staat in het midden en je zet je voet neer val je bijna om (mij dus al bijna gebeurd, daarom daar altijd de rechtervoorsorteerstrook)
 
Duitsland is ook niet alles. Vol enthousiasme het gas open bij de grens maar dan moet je je mond dicht houden anders trilt je kunstgebit eruit. Een snelweg maak je met asfalt niet met beton platen |( :(
 
Ik heb vandaag 240 km gereden met JoKing, was erg leuk en we troffen het erg met het weer, in het begin nog natte wegen maar later mooi droog asfalt.

Rev ging bijna op z\'n plaat, ging bocht in, halverwege bocht begin ik weer gas te geven, maar blijkt dat daar beetje olie op het asfalt lag :( , achterwiel ineens halve meter opzij, en vind ineens weer grip, maakte soort highsider, werd bijna van de fiets afgeslingerd maar ging gelukkig allemaal goed. Wel ff geschrokken dus eerste km\'s daarna rustig aan, daarna het gas er weer op. })

Op het eind nog een keer of 10 het klaverblad Heerenveen gereden, het ging alweer een stukje sneller dan de vorige keer bij Hoevelaken, en het doel om die knie aan de grond te krijgen komt steeds dichterbij. :)

En nou maar weer hopen dat we deze dag weer boeteloos zijn doorgekomen. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan