• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

nieuw lid uit België

m_att

Rookie
4 apr 2008
1
0
Hallo samen,

ik ben net 29 geworden en heb vorige week m'n eerste moto gekocht, een nieuwe 2007 Yamaha FZ6 S2 Fazer *O* Ik vind het een erg mooie fiets, sportief maar toch vergevingsgezind voor een beginner, en betaalbaar ook.

Ik droom al van motorijden van zolang ik me kan herinneren, maar door omstandigheden kwam het er nooit van om ermee te beginnen. Tot nu dus *D

Helaas moet hij nog enkele weken in de garage blijven staan, want ik moet m'n rijbewijs nog halen. Man, ik word er gek van!

Ik ontdekte onlangs dit forum, en het is waarschijnlijk één van de meest actieve fora over motorijden die er zijn! Ik ben op dit moment zoveel mogelijk aan het opzoeken over rijtechnieken en zo, en probeer bij te leren van ervaren motards. Ik ben er zeker van dat ik hier veel waardevolle informatie zal vinden!

Ik heb echt het gevoel dat ik als motard aan een nieuw leven begin, dat ik maar snel dat papiertje haal en de weg op kan 8-)

Groeten uit België,

Matt