Ook even voorstellen!

Hoi hoi,

Ik ben Renarni en ben 29 jaar oud/jong is maar net hoe je het wilt zien.
Zo lang ik mij kan herinneren heb ik motoren en alles eromheen geweldig gevonden, wilde dan ook eerst mijn motorrijbewijs, maar hier was de omgeving het niet mee eens haha.

In de tussentijd een echtgenoot aan de haak geslagen en 2 kindjes gekregen, een jongen van 5 en een meisje van 5 maanden.

En morgen heb ik een try the bike kado gekregen van mijn man, en ik heb er helemaal zin in!
Ben heel benieuwd, al spelen gedachtes al "wat als ik eraf donder" of "wat als ik het helemaal niks vind" wel erg door mijn hoofd haha.

Maar goed, dit ben ik, vragen staat vrij :):)
Groetjes!
 
Laatst bewerkt:

Sloopkogel

Oldtimer-145 PK
Donateur
20 jan 2004
118.554
19.690
70
010
:W Renarni
Succes
met het behalen van je Atje :]
Als je ook een icoon wilt of resizen, even hier vragen.

 
Laatst bewerkt:

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey....... *D ,

Welkom op het forum :W . Succes met het halen van je A ;)


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W