Rock 'n Roll Street Akersloot...! 28, 29 en 30 augustus 2015

Skiddy

MF veteraan
2 feb 2009
2.683
1
Aan de A9 (Noord)
Beste motorliefhebbers (en autoliefhebber),

Rock 'n Roll Street Akersloot 2015 staat weer voor de deur, 2013 was super en 2014 geweldig veel klassieke auto's maar ook veel klassieke, oldtimer en youngster motoren

Weer is er Rock 'n Roll, gave auto's..... en... er komen steeds meer motoren en ben jij natuurlijk ook welkom met motoren in de stijl... Cafe Racers, semi Cafe Racers en klassiekers. Toffe zelfbouw is natuurlijk ook welkom.

Check ook even de informatie hieronder er zijn ook nog andere leuke dingen zoals een jaarmarkt en een Solex race (erg leuk en gezellig).

https://www.facebook.com/RockenRollstreetAkersloot?fref=nf

OLTIMERFESTIVAL AKERLSOOT

Zondag 30 augustus zal er voor de tweeëntwintigste keer het bekende Akersloter Oldtimer festival worden gehouden.
Een groot aantal oldtimers staan vanaf 13.00 uur te pronken in de oude kern van Akersloot.
Prachtige Amerikaanse bakken, Cadillac ´s, Ford Thunderbirds, Mustangs en oerdegelijk Europese oldtimers zullen glimmend staan te ronken voor alle liefhebbers. U waant zich even in vervlogen tijden, stiekem zult u even wegdromen van de Route 66 met alleen maar het geluid van de motor en Elvis Presley op de radio.
Ieder jaar weten de oldtimerbezitters Akersloot weer in grote getalen te vinden, om zo hun dromen met trots te laten zien. Vaak uren poetsen en sleutelen met hard en ziel, dat is wat er zondag voor u gepresenteerd wordt op dit unieke festival. Dit jaar ook veel brommers te bewonderen, van onder andere de E.L.V.I.S. Bromfietsclub, een gezellige vereniging met een ledenaantal dat de laatste jaren schommelt tussen 150 en 160. Maar er is nog meer, oude motoren prachtig opgeknapt en nostalgische solexen zijn ook te bewonderen.
Het oldtimer festival gaat om 11.00 uur van start met de inschrijving voor de oldtimers aan de toertocht. Vanaf 13.00 uur zal Akersloot geleidelijk volstromen met auto´s, motoren, brommers en Solexen.
Genoeg te zien maar ook genoeg te beluisteren want het Oldtimer festival is een onderdeel van Rock `n Roll Street Akersloot, een driedaags Rock `n roll festival. Swingende muziek en optredens van elf top-bands. Zondagmiddag treden The Spuny Boys ( FR) , The Stingray Boppers, The Hostmen en Gost Riders op in de grote tent op het Wilhelminaplein. Opzaterdag na de bekende Solexrace kunnen de mensen genieten van o.a. The Hot Dogs, Big Caz & the 4Bobs en Talisker Four terwijl op vrijdag de de tent gevuld wordt met The Eightball Boppers, Hi-5, Barnbees en uit de USA Adam Lopez & his Rythem Revue.
De toegang tot het oldtimer festival evenals de rock `n roll bands is geheel gratis.
De organisatie blijft altijd op zoek naar mooie oldtimers en als je zin heb om jouw oldtimer te showen op het festival is dat mogelijk. Zowel motoren, brommers als auto’s zijn van harte welkom.
Opgave voor het oldtimerfestival kan via: www.rockenrollstreet.nl of bij: anna.oorthuis@quicknet.nl

Zie voor een impressie ook Rock en Roll Street 2013
http://www.motor-forum.nl...9/0/0/rock,roll,akersloot

full

full

full
 
Laatst bewerkt:
Gisteravond al heerlijk gezellig, drukbezochte avondmarkt en veel rock 'n roll.

Vanavond kan je alvast benzine dampen opsnuiven, gave solexraces en leuke demonstraties bekijken en.... natuurlijk de rock 'n roll

Dus een hoop te zien en te horen!
 
Laatst bewerkt:
Het was weer een Top weekend en fantasties weer (helpt ook altijd lekker mee)

Hier nog een mooie compilatie filpje van zondag met dank aan Willem (uit Spanje!!)

 
Terug
Bovenaan Onderaan