• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

zeer nete motor aanhanger

Status
Niet open voor verdere reacties.

Thug

MF veteraan
13 mrt 2007
17.288
0
ut Zuiden
Te koop zeer nette (sportive)motor aanhanger. Ik heb deze aanhanger een 2 weken geleden gekocht van marktplaats maar nu blijkt jammer genoeg dat hij te klein is '( er past maar 1 supersport op en GEEN 2 B| wel passen er 2 crossers of enduro motor's op (omdat die smaller zijn)

Banden mogen vervangen worden ivm met wat ouderdoms scheurtjes aan de zijkanten van de banden. Reserve wiel zit netjes onder de wagen weg gewerkt.
De hele verlichtings kabelboom is net vervangen samen met de lichten heel het electra werk is dus gewoon nieuw!!!

Ik heb eventueel ook een oprij plaat er bij die ik van de week heb gekocht en is dus 1 malig gebruikt om te zien op er 2 motoren op kunnen.

Prijs: 175,- zonder oprij plaat
230,- met oprij plaat
sorry maar ik wil eigenlijk niet lager gaan omdat ik al 25,- verlies in 2 wekenmeer foto's volgen dit is maar om te laten zien dat het net nie past....
 
Laatst bewerkt:

yepmihW

MF veteraan
9 dec 2002
2.688
0
Geen twee supersports? Dan kan mijn BMW er in ze uppie ook niet op dan :P


:+

Maarreuh....mag ik er ff over nadenken? Ik heb eigenlijk wel intresse, maar moet eerst ff kijke of ik 'm ergens kan stallen.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.