ervaring met roke in mijdrecht

Ik heb daar mijn triumph gekocht 2 weken terug, mooie prijs gekregen zonder garantie, voor zover ik kan beoordelen goede enthousiaste lui. Voor welke fiets ga je kijken?

komt nog binnen tiger 1050 grijs 2009
 
Wat betreft Aprilia en Triumpfff hebben ze er echt verstand van.

Ik weet eigenlijk wel zeker dat je er met een gerust hart kunt kopen en/of onderhouden.

Wat mij betreft de enige Aprilia specialist van het westen,waar mijn motor naar binnen mag.

Gewoon goed!!!

:^
 
Op 18 februari ben ik bij ROKE in Mijdrecht geweest om mijn RSV TUONO af te laten stellen. Had mijn TUONO gekocht van iemand die hem weer standaard had gemaakt.
Ik was al verbaasd over het vermogen en weggedrag van mijn T vooral om dat ik hiervoor op een Honda 4 cil had gereden. Bij het afstellen van de CO waarden kwam Kees van ROKE met het voorstel een andere chip te plaatsen voor een nog mooiere vermogens afgifte.

De chip was afgeleid van een amerikaans model welke 300,- euro kost. Voor 100 euro kon hij de chip plaatsen en gelijk afstellen. Zelfs met de standaard uitlaat zou mij dit veel voordeel opleveren.
Ik vertelde dat ik mischien een andere motor wilde omdat ik de T toch wel erg agressief vond :X . Kees zwoer mij dat nadat hij klaar was met de motor ik nooit meer een andere zou willen. Kees, zelf altijd geraced op een RSV, wist blijkbaar erg goed waar hij mee bezig was. Na nog wat kleine dingetjes was mijn motor opgelapt en kon ik hem eens goed de sporen geven.

Yeaah... wat een verschil. Het bokken van de dikke 2 cilinder was zo goed alsverdwenen en het accelereren ging als een tiet. Het hakelende lopen van de 2 pitter bij lage toeren was verdwenen en ik had een veel relaxeter gevoel. Enthousiast als ik was merkte ik dat ik bij ieder bocht meer vertouwen kreeg en de gashendel vol open durfde te gooien bij het verlaten van de bocht. Wat een verschil. Ik ben echt dik tevreden met het werk van ROKE . Iedereen die eraan denkt zijn T of rsv te laten afstellen doet er goed aan even langs te gaan in MIjdrecht. Het ritje van Mijdrecht terug naar Gouda was een feestje. *O*
 
Terug
Bovenaan Onderaan