Pan European (ST1300) slaat af

MotorHenk

Rookie
29 mei 2008
13
0
Goedenavond, Wie weet er raad ? Heb gisteren mijn Pan uit zijn winterslaap gehaald. Hij startte meteen en rijdt als vanouds. Dit was afgelopen seizoen wel anders. Als ik hem startte, liep hij zeer onregelmatig en sloeg ook steeds af als ik het gas er niet ophield. Op het moment dat hij warm was reed hij prima. Omdat hij nu de hele winter (nou ja winter haha) in een verwarmde stalling heeft gestaan merkte ik nu niks waardoor ik dus denk dat het in de bougiekabels zit. Zijn deze makkelijk zelf te vervangen of is dat i.v.m. de nodige "tupperware" verwijderen meer specialistisch werk. Dank voor jullie tijd en evt. hulp.
 
Ja redeemer, je zegt het goed, NU loopt hij goed maar nu staat hij wel weer in weer en wind buiten, zei het onder een hoes maar wil wel verschoond blijven als het weer wat regenachtig of mistig wordt.
 
Ik weet niet hoeveel tupperware tussen de bougies en de bobines zit, of dat je deze toch nog tussendoor kan bereiken. Om te weten of het echt de bougiekabels zijn, zou je ze met een plantenspuit met water kunnen sprayen. Als die dan gelijk beroerd begint te lopen en daarna ook niet meer verbetert weet je zeker dat het de kabels zijn. In dat geval vervangen en klaar.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan