Motor-Forum

Select Forum

Motortoertocht voor het goede doel op 17 september


Kawasaki Z800

Berichten:
3
Reg. datum:
12 apr. 2017
Locatie:
Rijen
De eerste editie van motortoertocht voor het Goede Doel werd gehouden in 2014 met 15 deelnemers. inmiddels rijden er al honderden motorrijders mee. De opbrengst van het deelnemersgeld wordt elk jaar aan een goed doel geschonken. Ieder jaar kiest de organisatie een ander goed doel uit. Dit jaar is dit Stichting Hartedroom.

Een kleine 1.000 kinderen in Nederland lijdt aan cardiomyopathie. Een ernstige, vaak aangeboren, hartspierziekte. Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen vijf jaar na constatering van de ziekte. Of kan alleen verder leven na een harttransplantatie. Er is helaas nog erg weinig bekend over cardiomyopathie bij kinderen.
De Stichting Hartedroom wil dit veranderen en financiert wetenschappelijk onderzoek naar kindercardiomyopathie. Onder meer om de behandeling en levenskwaliteit van deze zeer zieke kinderen te verbeteren. En om misschien ooit, in een mooie droom, cardiomyopathie te kunnen genezen.

Het is onze doelstelling om voor zo veel mogelijk motorrijders een leuke en complete tocht te verzorgen. Compleet verzorgd met lunch, koffie en een leuke herinnering na de tocht.

Je kunt de route zelf rijden of onder begeleiding in groepen met verschillende snelheden. De route begint en start in Rijen (Noord-Brabant) en vindt plaats op 17 september 2017.

Neem gerust contact op als jullie vragen hebben en kijk voor meer informatie op http://www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl

Groetjes Sylvano :]
Motortoertocht voor het goede doel op 17 september
Check ook eens motor-rijden.nl :)

Suzuki GSX 750 F (2001)

Berichten:
703
Reg. datum:
05 jun. 2017
Locatie:
Leiden
Wat een geweldig initiatief. Ik zal nog moeten kijken of ik kan.
Suzuki GSX 750 F (2001)

Kawasaki Z800

Berichten:
3
Reg. datum:
12 apr. 2017
Locatie:
Rijen
Er is nu ook een video beschikbaar! Check alle informatie hier:
https://www.youtube.com/watch?v=2oU3pcS-oZI
Check ook eens motor-rijden.nl :)

Moderator

Spraakzaam en aaibaar

Berichten:
23.545
Reg. datum:
02 aug. 2004
Functie:
Moderator
Slotje.
Ik kuste teder haar lippen,
plotseling kraakte een tak.
Geschrokken sloot zij haar benen,
waardoor mijn brilletje brak.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.