Honda Transalp 1996 / PD10, HyperPro vering, Hepco & Becker

€1.995,00
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
1996
Bouwjaar
77135 km
KM-stand
Groningen NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
50 pk
Vermogen

Algemene informatie

Hele gave Transalp uit ’96 te koop aangeboden, in verband met aanstaande overstap naar African Twin.

Heel veel plezier op gehad en technisch in zeer goede staat. De motor heeft optisch wel wat gebruikssporen, maar wel passend bij de leeftijd en geen bijzondere schades – geen schuivers of iets dergelijks.

Motor is in onderhoud geweest bij een specialist en Transalp liefhebber en is nooit iets tekort geschoten, facturen van onderhoud zijn aanwezig. De motor is voorzien van een Laser uitlaat met E-keur en demper, heerlijke roffel – maar met demper erop gemonteerd wel fatsoenlijk en woonwijk geschikt.

Daarnaast is de motor voorzien van een driedelige kofferset van Hepco & Becker, allen nog voorzien van werkende sloten en sleutels.
Ook is de motor ook onder handen genomen door een vering specialist en daarbij is een Hyperpro vering set voor en achter geïnstalleerd, de handeling van de motor is daarbij enorm verbeterd – echt dag en nacht verschil met de standaard vering.

Of je hem nu gaat gebruiken voor lekker goedkoop woon- werk verkeer, tientje wegenbelasting en nog geen 5 euro voor de verzekering en een verbruik van 1:16 of wil je er een wereldreis mee maken op deze ultra betrouwbare en onverwoestbare Honda, hij kan het allemaal.

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
Vynnie
Weergaven
1.501
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
600 CC
Categorie
Enduro/offroad
Vermogen
50 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Meer van Vynnie

Terug
Bovenaan Onderaan