KTM 690 SMC (2010) volledig origineel

€8.900,00
2010
Bouwjaar
7660 km
KM-stand
Almere NL
Locatie
Zo goed als nieuw
Conditie

Algemene informatie

KTM 690 SMC (2010) volledig origineel

Hierbij bied ik te koop aan, mooie KTM 690 SMC van bouwjaar 2010, waarvan ik de eerste eigenaar ben.
De kilometerstand staat nu op 7660.

Zwart frame, naar mijn mening de mooiste uitvoering van de 690 SMC tot op heden. Extreem snelle motor met geweldig goede rij-eigenschappen. Een sensatie om op te rijden.

De motorfiets verkeerd in uitmuntende conditie, op enkele zeer lichte gebruiksporen na durf ik wel nieuwstaat te claimen. ziet u de fotos. Er zijn geen modificaties gedaan aan de motorfiets, deze is origineel tot op het kleinste schroefje. Er is de afgelopen 10 jaar afgezien van onderhouds ritjes niet meer gereden met de motorfiets. Om die reden zitten zelfs de originele Pirelli banden uit 2010 er nog onder.

De motorfiets heeft altijd op tijd al het nodige onderhoud gehad. Er is nooit mee in de regen gereden en hij is altijd binnen gestald. Het motorblok is altijd eerst goed warm gereden alvorens op het gas te gaan.

De motorfiets heeft geen mankementen, alles werkt. Ook is hij compleet met al het origineel toebehoren met als extra's een originele KTM oranje motorhoes (voor binnen stalling), een workstand voor het achterwiel en het werkplaatshandboek.

De motorfiets kan volledig rijklaar worden afgeleverd met een nieuwe set banden naar keuze. U bent helemaal klaar voor het seizoen en kunt naar hartelust zelf de motor customizen indien gewenst.

Vraagprijs: 8900 euro (excl. nieuwe banden)

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen via telefoon of e-mail.

Locatie

Item informatie

Toegevoegd door
nitrorider
Weergaven
236
Reacties
2
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
660 CC
Categorie
Supermotard
Aantal cilinders
1

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan