Suzuki Vstrom DL650, Yellow Rhino, bj 2009, full option

€5.200,00
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
2009
Bouwjaar
53000 km
KM-stand
Rotterdam Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie
68 pk
Vermogen

Algemene informatie

Gaat ie weg? Ja, hij gaat echt weg. Nadat ik al eerder ben vreemdgegaan en m’n trouwe Black Rhino heb weggedaan heeft ook m’n maat een nieuwe liefde gevonden en mag zijn Strom naar een nieuwe eigenaar om nog vele kilometers te maken.

1e eigenaar, bouwjaar 2009 dus ik gok het 2008 model, 59000 probleemloze kilometers gedraaid, met enorm veel liefde onderhouden en altijd binnen gestaan. Is 59k km’s een hoge kilometerstand? Voor dit blok niet, kan zonder problemen minimaal nog de wereld rond.

Voor de liefhebbers van opties: name it en het zit er op. Maar omdat het toch leuk is: voor en achter Hyperpro en verhoogd, zelfgemaakte koffers (hoeven er niet op, standaard koffers passen ook nog), stuurplaatje tbv extra schakelaar en voltmeter, kofferrek versmald, xenon, mistlampen, hugger, verlaagde kantelbare voetsteps, selfmade gereedschapkastje op achterrek a la Touratech, robuuste valbeugels (echt sterk), selfmade carterbescherming (echt sterk, kun je de motor op opkrikken), alles wat verandert is is ook gepoedercoat, abs uitschakelbaar (is niet standaard op de Strom maar wel zo prettig op onverhard), verhoogd en aftermarket stuur, verhoogd zadel, Barkbusters handkappen, spatbord van de nieuwere DL650 gemonteerd (standaard spatbord wordt evt. meegeleverd). Verder: Tomtom-voorbereid (Tomtom evt. over te nemen), handvatverwarming, speciale bestickering, lichtere en fijne demper. Staat op goede banden (Metzeler Karoo 3).

Als uitsmijter, en echt uniek: met spaakwielen van het nieuwere model, volgens mij niet eerder vertoont op dit type. Mocht het je niet uitmaken: hij mag ook weg op de standaard wielen, dan verkopen we de spaakwielen los.

Prijs voor al dit moois: € 5200 met spaakwielen, € 4750 met de standaard wielen. Onderhandelen mag, maar dan wel bij de motor want die moet je eerst zien en het verhaal horen. Met lekkere koffie😜

Item informatie

Toegevoegd door
Rhino2007
Weergaven
193
Reacties
1
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
650 CC
Categorie
Allroad
Vermogen
68 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Meer van Rhino2007

Terug
Bovenaan Onderaan