Yamaha XV 750 KLUSSER GEZOCHT, Motor ombouwen CAFÉRACER

€5.000,00
1982
Bouwjaar
35000 km
KM-stand
Groningen NL
Locatie
Gebruikt
Conditie

Algemene informatie

Beste, Ik ben opzoek naar een handige klusbaas die verstand heeft van motoren ombouwen. De motor is een Yamaha xv 750, mijn vader heeft hem aan mij gegeven omdat hij er de afgelopen 10 jaar zeker niet meer op heeft gereden. De motor wegdoen vind ik ook zonde omdat er te veel emotionele waarde bij komt kijken.

De motor heeft 38 jaar warm en droog in de garage gestaan en met 35.000 km op de teller is het zeker een goed onderhouden oldtimer. Die nu een flinke pimpbeurt nodig heeft. Zowel aan de buitenkant dan wel motorisch. Vorig jaar ben ik begonnen met het onderhoud/verbouwing van de motor, de motor zelf loopt perfect!

Mijn wens is dat de motor van mijn vader een caféracer wordt waar ik veel plezier van zal hebben, nu zou je vast denken... waarom koop je gewoon geen caféracer en dan ben je klaar. Mijn beide ouders maakten vele korte ritjes met de moter back in the days.. alleen kan dat helaas niet meer omdat mijn ouders op leeftijd zijn en het fyziek niet meer kunnen. Vandaar dat ik de motor niet weg wil doen en er iets mooiers er voor terug wil krijgen.

Het buget voor onderdelen is max €5000. Klus uren gaan we het over hebben! Ben jij die ene klusbaas die met passie aan motoren klust & verbouwd en voel jij je geroepen om in de weekenden (maak niet uit hoelang en hoe vaak) te klussen? Dan heb ik jou echt nodig!

Een werk-garage heb ik zelf naast het huis, waar we vanuit kunnen werken. (echte werktools heb ik niet) Tevens woon ik in het hartje van Groningen.

De speciaal bier en bbq staat al klaar! - George
  • Leuk
Waarderingen: VendettA

Locatie

Status
Niet open voor verdere reacties.

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.
Status
Niet open voor verdere reacties.

Item informatie

Toegevoegd door
Dutchveteran
Weergaven
1.194
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
750 CC
Categorie
Chopper
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan