Recente inhoud door suzuky

 1. suzuky

  Help! Honda Hornet smelt!

  De motor had een grote beurt gekregen in een garage in Italie (voor mij onbekend). Nadat de motor stuk gegaan was is deze bij mijn eigen garage terecht gekomen. Dat is dus een andere garage geweest.... Bull shit of niet? ik weet het niet.
 2. suzuky

  Help! Honda Hornet smelt!

  De kappen waren bij mij ook zo gesmolten... en nog erger ook als ik het mij goed herinner
 3. suzuky

  Help! Honda Hornet smelt!

  Het probleem was dat de ontsteking verkeerd was aangesloten? Bobines op de verkeerde bougies? Het zou moeten zijn: 1 2 3 4 Maar het was 1 4 3 2 Daardoor ontbranden de boel niet goed in de motor maar wel in de uitlaat... *disclaimer dit is wat ik mij heb laten vertellen door de...
 4. suzuky

  Help! Honda Hornet smelt!

  Ik was dat alweer vergeten!! nu komen de slapeloze nachten weer terug.
 5. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Vraagje aan de die-hards.... Mijn RC8-2008 heeft 28.000 gelopen (woonwerk) en begint om service te vragen. Wat is normaal bij de RC8? Olie + filters & Koelvloeistof? Of vergeet ik iets belangrijks?
 6. suzuky

  KTM RC8 onderdelen (Spatborden, ruitje, ketting beschermers)

  Wat is de vraagprijs voor het Voorspatbord? mag ook via PM
 7. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Fijn, ik spuit ook een keer mijn motor af.... niet eens met de hoge druk reiniger... Heeft iemand tips om het te fixen? of een carbon-kapje liggen voor mij?
 8. IMG_8067.JPG

  IMG_8067.JPG

 9. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Heeft er iemand nog valblokken voor zowel het frame en op de assen liggen?
 10. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Na een paar maanden op de RC8 te rijden begin ik mij wel te ergeren aan het brandstof verbruik. Bij 155Km gaat het lampje al branden en kan ik ongeveer 12 liter tanken. Ik rij gewoon rustig en doe geen gekke dingen, hebben jullie ook zo een hoog verbruik?
 11. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Ik was vandaag mijn RC8 aan het wassen en constateer dat de ketting ergens aanloopt. Nu kan ik geen enkel plekje vinden waar die daadwerkelijk tegen het frame aan loopt. Ik denk dat het de kettingkast is? heeft iemand een idee of die zelf gehad?
 12. RC8 ketting

  RC8 ketting

 13. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Heel erg mooi! waar komt dat vandaan?
 14. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  Ik ben wel erg benieuwd naar die procedure. Er zijn bij mij gister Angel GT's ondergezet maar dit was de eerste keer dat die kerel een RC8 op zijn tafel had staan dus van die procedure zal hij wel niets geweten hebben....?
 15. suzuky

  KTM RC8 topic deel 3

  @Larryjsmit, @Maddox bedankt voor de tip! ik ga er vanavond mee aan de gang. Wat rijdt de motor heerlijk zeg, het is nu mijn woon/werk motor geworden (75km per dag). Heeft iemand nog een setje frame sliders in de aanbieding? ook ben ik nog opzoek naar een plug&play alarm.