2006 R6 in anniversary yellow

Kleef

Die hard MF'er
24 jan 2002
866
0
full


Eigenaars van een witte of een blauwe Yamaha R6 2006 opgelet: Yamaha Racing Support uit Hengelo (Gelderland) levert vanaf nu een omruil kit met de exclusieve anniversary kleuren voor de prijs van 1.995 euro inclusief BTW.

Bij de zwarte uitvoering van de R6 is de transformatie naar de anniversary kleuren helaas niet mogelijk. Je R6 wordt bij Yamaha Racing Support omgebouwd. Bel voor meer informatie en de voorwaarden 0575 - 461348 en vraag naar Torleif of Peter. Mailen kan ook: info@hartelman.nl.

Bron: www.moto73.nl


Phoe duur geintje, maar wel supermooi !
 
Nu weer een reactie van iemand die wel over goede smaak beschikt:

Hij is heel erg fraai! En dat istie! :}

Ha Kleef! Alles goed?
 
Die kenteken plaat houder en die spiegels :X .


Verder zie het er wel leuk uit voor een opel :Y :+
Zet die kerstmuts eens af... dat geintje heeft nu lang genoeg geduurd... :Z

... zeker geen geld voor een opel he?! -O- :X B| :N :W

Even mijn onderschrijft eer aan doen: Oude gsx-rijders: ite domum!!
 
Laatst bewerkt:
Ik vind zo'n citroen wel mooi, i.i.g. beter dan die :r watergolf-GTI-rimstriping van de zwarte. B|

Maar da's persoonlijk
 
Ik kan natuurlijk niet gaan zeggen dat ik de kleurstelling niet mooi vind, maar ik vind het toch wel erg veel geld of krijg je de uitlaat er ook bijgeleverd?
 
Vraag me af wat je kwijt zou zijn bij een specialistiche motorspuiter zoals bv motopaint? Volgens mij haalt Yamaha gewoon een misselijke truuk me je uit. Je levert een complete motor aan (nieuw) er wordt wat ander plaatwerk (qua kleur dan) opgeschrwoefd, en je bent vervolgens 2 rooien armer. Vervolgens heeft Yamaha een mooie voorraad 'nieuwe' plaatwerkdelen :9
 
Whahahahaha _O-

Blijft toch gewoon een gruwelaar die nieuwe R6!

Ach in het zwart is die wel mooi, maar je kunt mij niet wijs maken dat je het leuk vind om een motor te hebben die je op bijna elke straathoek ziet..... Vind dat je die van mij al te vaak ziet, de RS 250 laatste model Corser kleurstelling ben ik in 2 jaar rijden 2 x tegen gekomen!(en nee ik heb niet 200 km gereden in 2jaar) :]
 
Terug
Bovenaan Onderaan