Bambitreffen Weert

Piero

MF'er
16 jan 2008
35
0
62
Weert (Limburg, NL)
Bezoek site
Het Bambitreffen wordt dit jaar voor de 34e keer georganiseerd door Motorsportvereniging Mike the Bike. Dit gebeurt traditioneel met Pinksteren in Weert.

Het is een motortreffen, dat voor zijspanrijders met hun gezin gratis te bezoeken is. Op Pinksterzondag worden twee ritten (elk ca. 60 km) gereden met bewoners en cliënten van de Stichting Pepijn en Paulus in Echt/Sittard. Deze mensen komen met bussen naar het treffen en worden in de ochtend meegenomen door Midden-Limburg en een stukje Brabant. De zijspanrijders krijgen - samen met hun passagier - een gratis lunch aangeboden. Na de middag rijden we naar de Pepijnkliniek in Echt, waarna ieder op eigen gelegenheid terug naar Weert rijdt.

Verder bieden wij nog steeds hartstikke gratis aan: Kinderopvang gedurende het hele weekend, inclusief de nachten, een familieveld waar het na 22.00 uur rustig is en een hoop gezelligheid.

Het Bambitreffen start op vrijdag 9 mei om 14.00 uur en eindigt op maandag 11 mei om 12.00 uur. We zijn voorzien van een joekel van een bar en een vrij uitgebreide keuken, met o.a. nasischotels, broodjes en snacks. Bovendien is er op zaterdag- en zondagavond een barbecue en elke avond muziek, zowel disc-jockey als orkest.

Op het Bambitreffen ben je als zijspanrijder samen met je solo-vrienden welkom!

Locatie: Landgoed "de Advocaat", Lozerweg 118a, Weert

Info: www.bambitreffen.nl en [email protected]

Status: Zijspan- en solorijders internationaal, voor zijspanrijders voorinschrijven gewenst, voor solorijders voorinschrijven vereist.

Peter Sterken

Voorzitter Motorsportvereniging Mike the Bike, Weert