Fz1 koplamp gaat niet aan.

xMitchellV

Rookie
30 okt 2017
5
0
24
Amsterdam
Hallo ik heb een probleempje
Afgelopen zaterdag een ongelukje gehad met wat schade aan de motor, nu ben ik de schades aan het wegwerken en heb ik de koplamp terug geplaatst alleen gaat deze niet aan als de motor gestart word, de 2 stadslichten in de koplamp gaan we aan maar de h4 lamp zelf niet.. ook niet doet het schakelen tussen groot en dimlicht het ook niet, op me display zie je oook niet het blauwe lampje gaan branden als je grootlicht aan zet
Stuurschakelaar heb ik los gehaald maar zie geen problemen daarin, stekkers lijken goed te zitten. Zekeringen zijn ook goed
Als iemand een idee heb let me know of een richting waar ik naar kan gaan kijken

:? *D.
 
Laatst bewerkt:

IJzervreter

MF veteraan
29 apr 2004
16.099
167
Hallo ik heb een probleempje
Afgelopen zaterdag een ongelukje gehad met wat schade aan de motor, nu ben ik de schades aan het wegwerken en heb ik de koplamp terug geplaatst alleen gaat deze niet aan als de motor gestart word, de 2 stadslichten in de koplamp gaan we aan maar de h4 lamp zelf niet.. ook niet doet het schakelen tussen groot en dimlicht het ook niet, op me display zie je oook niet het blauwe lampje gaan branden als je grootlicht aan zet
Stuurschakelaar heb ik los gehaald maar zie geen problemen daarin, stekkers lijken goed te zitten. Zekeringen zijn ook goed
Als iemand een idee heb let me know of een richting waar ik naar kan gaan kijken

:? *D.

Lampje zelf stuk? Kabelbreukje?
 

thijsschetters

MF veteraan
20 aug 2006
2.367
37
30
Halsteren
start je hem wel echt of zet je alleen het contact aan? Weet niet hoe het bij een fz1 is, maar bij mijn triumph gaan ook alleen mijn stadslichtjes branden als hij op contact gaat, en pas een paar seconde na starten gaat de gehele verlichting aan.