• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Miss Ducati

Miss Ducati

MF'er
12 okt 2002
231
0
38
www.kattenoppasbennekom.nl
Heeeeeeeeeeel lang geleden heb ik mij eens aangemeld, maar daarna het forum uit het oog verloren. Sindskort probeer ik wat meer aanwezig te zijn. Ik heb me nog niet echt voorgesteld, dus doe ik dat als nog even.

Miss Ducati, ook wel Carla genaamd. Ik woon in Bennekom, Gelderland. Ik werk sinds 5 jaar bij een autogarage, maar heb helaas zelf geen auto meer. Ik heb een Suzuki GS500E. Helaas door tijdgebrek en een slechte conditie al twee jaar niet meer gereden... -O- . Verder ben ik helemaal weg van het WK Superbike. Mijn favorieten zijn Troy Corser, Ruben Xaus en James Toseland. Mijn dreambike is de Ducati 748 en ben al een aantal jaren lid van de Ducati Club Nederland. Jullie kunnen mij vooral vinden in het sportgedeelte en de topics over de GS500.

Groetjes,
Missy D
 

Miss Ducati

MF'er
12 okt 2002
231
0
38
www.kattenoppasbennekom.nl
Alleen je smaak voor motoren
De Ducati heeft mijn hart gestolen, de Suzuki is een prima motor om te beginnen. Maar dat wil niet zeggen dat ik andere motoren niet mooi vind hoor. Alleen choppers en crossmotoren, daar ben ik niet zo weg van. Verder kan ik genieten van elke Supersport of Superbike.
 

mac d

MF veteraan
19 jun 2005
22.442
2
40
Noordzee
Ziet er lekker uit, maar kan nu al bijna niet met mijn voeten bij de grond. Dan is een Duc al helemaal niet aan te raden.
Valt best mee :Y
De vriendin van een oude klasgenoot heeft vanwege haar lengte een monster gekocht
En zij/hij rijdt er al 4 a 5 jaar mee :Y

Keer testrijden zou ik zeggen })
 

Miss Ducati

MF'er
12 okt 2002
231
0
38
www.kattenoppasbennekom.nl
Bedankt voor de tekening, heb je mooi gekleurd hoor...hi hi 8-)

En ook bedankt voor het verknallen van mijn foto. Ben zelf heel handig met Photoshop, maar was te lui om de witte randjes eraf te halen....Dacht eerst even met verknallen dat je mijn vlechtjes eraf gehaald had... ;) Ik zal mijn avantar aanpassen.

Enne meneer met die mooise-dikste-snelste-gaafste-Duc, waar zou ik je tegen kunnen komen? Op 1 of andere manier lukt het me niet om bij mensen hun profiel op te vragen....wizzkid ben ik he *O*