• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Oplossingen in startpost integreren? Afdeling Techniek

RoyalClub

MF veteraan
12 mei 2008
29.626
877
Vaak wordt er in topics in de afdeling Techniek wel een oplossing voor een probleem gevonden, maar die gaat dan verloren in de muren met tekst. Is het met de huidige software mogelijk dat een bepaalde reactie ( reactie nr 3 op pagina 3 bijvoorbeeld) gehighlight kan worden op/in/na de Startpost? Zo kan je bij later zoeken naar topics direct zien of het probleem opgelost is of niet..
 
  • Like
Waarderingen: slonzebons en Zenuwlijer

RoyalClub

MF veteraan
12 mei 2008
29.626
877
Op zich een goed idee. Maar wie bepaalt wie het (beste) antwoord heeft?
De topicstarter. Die weet wel of de oplossing gewerkt heeft :P En eventueel kan de TS natuurlijk zelf reageren met wat de oplossing was, en dan zijn bericht waarin hij/zij dat verteld taggen/markeren/highlighten naar de startpost.
 

Clank

MF veteraan
25 okt 2016
2.500
1.000
Helmond
Ja, daar zeg je wat. Eigenlijk kan alleen de topicstarter de oplossing aangeven, maar die kan het ook fout hebben of er niks van begrijpen.
Of zoals je vaak ziet hier; van de aardbodem verdwenen zijn.

Totdat ie weer hulp nodig heeft natuurlijk.
 

LePensZeur

Leipe Shit Ouwe
28 okt 2004
12.024
1.752
45
Ede (Gelderland)
www.veenbrinkmotorparts.nl
Facebook
link
een mod kan de reactie met de meeste likes in de op plaatsen in het geval van een verdwenen topic starter, maar dat is veel werk.
een aantal websites geeft wel automatisch het meest gelikte antwoord weer, vaak is dat juist of het lolligste, maar dat daargelaten.