• Beste Bezoeker,

    Hartelijk dank voor je donatie. Hier help je Motor-Forum enorm mee!

Regels mbt het plaatsen van een advertentie

Status
Niet open voor verdere reacties.

Grandia

motociclista da bar
Donateur
27 jun 2006
24.455
502
Amsterdam
Beste MF-ers,

De Te Koop subfora zijn bedoeld om je oude motor of kleding en onderdelen die je niet meer nodig hebt aan te bieden. Hierbij treden we streng op tegen alles wat riekt naar serieuze handel. Zie ook de FAQ: Verkooptopics

We verwachten wel dat je als aanbieder een beetje moeite doet om je spullen te verkopen. Dus zet in je topic duidelijk wat je aanbiedt, met relevante informatie (vraagprijs, km stand, bouwjaar, accessoires, kledingmaat etc.) en het liefst een paar foto's. Een advertentie met een link naar een andere (verkoop)site, zoals Kapaza, Marktplaats, Speurders, je eigen website etc is dus niet de bedoeling en gaat direct dicht. Dat geldt ook voor advertenties in hoofdletters, of in een andere taal dan Nederlands. Spullen die via eBay oid verkocht worden, mogen hier ook niet aangeboden worden, omdat de koop uiteindelijk via eBay gaat en niet direct tussen twee MF-ers. We willen hier gewoon complete advertenties waarbij alle info in je topic staat. En wat we zeker niet willen is dat je je op MF aanmeldt om alleen maar een link naar je externe advertentie neer te pleuren.

Bij verdere vragen: [email protected]

Veel (ver)koopplezier!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Bolski

MF veteraan
Donateur
29 okt 2003
59.714
79
Hoe gebruik je foto's van een Marktplaats advertentie op MF?

Soms linken mensen wel eens naar hun advertentie op Marktplaats omdat ze er geen kleine foto's van hebben, de originele foto is te groot voor MF. Wij staan echter geen linkies naar verkoopsites toe, we willen dat er hier alleen complete advertenties staan.

Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem.

1: Verklein je originele foto's
Zoek de betreffende foto op met de Verkenner. Klik er met je rechtermuisknop op en kies voor Openen met - Paint.
In Paint doe je Ctrl-W.
Hier kies je het percentage waarmee je de foto wilt verkleinen. Tik in beide vakjes iets van 25 in. Kijk of de foto klein genoeg is. Kleiner dan een ansichtkaart is goed. Plaats de foto in je documentenlijst. Dat werkt perfect, hier staat hoe dat moet:

2: Maak een schermafdruk van de foto op MP
Zoek op MP die foto op. Druk op Print-Scrn (meestal boven Insert, naast je Functietoetsen, afhankelijk van je keyboardindeling). Open Paint. Kies plakken of Ctrl-V. Verschuif de foto, snij hem bij, sla hem op en klaar. Deze foto past wel op MF. Plaats de foto in je documentenlijst. Dat werkt perfect, hier staat hoe dat moet:

3: Gebruik de originele link van de foto op MF
Normaal doe je dat mbv je rechtermuisknop, op de foto, en dan bij Properties/Eigenschappen zie je de link. Daar dubbelklik je op, of je selecteert hem. Kopieren en plakken in je bericht. Je zet er [img] voor en [/img] achter, voila!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan