Husqvarna 900

Husqvarna 900

  • Mooi

    Stemmen: 167 87,9%
  • Lelijk

    Stemmen: 17 8,9%
  • Weet Niet

    Stemmen: 6 3,2%

  • Totaal aantal stemmers
    190
Status
Niet open voor verdere reacties.
RoLoo breekt een lans:
1. ...in het echt valt tie ook wel mee... ;)

2….echter..., wel op een naakte motor, dat dan weer wel...  :Y
1. …..Joh….., :$

2. Ik voorspel u een grote toekomst. :Y


----------------------------------------------

Nou dan. Heren ik vind het mooi voor vandaag. 't Was een lange dag. :Z

'k Ga het mandje in.
 

2. ...ik zal U eerlijk opbiechten :$ ..., ik ben gisteren (net als U, ook) naar Assen geweest !
Eerste doel van de rit : MotoPort Assen, en als tweede ook niet helemaal onbelangrijke doel, een Nuda of een Ducati Streetfighter848. Want er waren tenslotte zomaar kogels door kerken.

Beide ranke modelletjes heeft die motorboer in kwestie staan, en als het dan nieuw, of relatief nieuw 'moet' zijn, dan past denk ik 1 van die specifieke twee het beste binnen mijn zelfbedachte beeldvorming.

Ik heb daarom gisterochtend (terwijl het nog regende..., dus U begrijpt..., de nood was hoog...) de Sportboxer naar buiten gerold, heb mij in het fleurige leder gestoken, heb diverse documenten mbt die sportboxer bij mij gestoken, waaronder de laatste werkplaatsfactuur van 72 kilometer geleden ; en dan wel een factuur in de hoogte van een klein maandsalaris ; dit om te tonen dat het ding (net als Uw voormalige Appie-fiets) zeer recent onderhoud gehad heeft ; en ben 'die kant' op gereden.

Assen is voor mij niet zo heel ver, dat weet U, en had daarom ook niet zo heel veel tijd meer om verder, en vooral te diep na te gaan denken over wat gistermiddag ging gebeuren.

Echter..., hoe dichter ik bij Assen kwam, hoe scherper het beeld van een RoLoo-baas op een Streetfighter voor ogen kwam.
Beetje charmant spuitwerk her en der om het intens rode er een beetje af te halen. Een fly-screen in een kleur want dat doorzichtige bruin vind ik niet echt prettig corresponderen met het overige rood, en natuurlijk een korte nummerplaathouder, en nog een beetje van die kleine subtiliteiten.

Want subtiel moet het zijn ; ik houd tenslotte niet van een schreeuwerige, en een gedachteloze, onsaamhangende kleurenmassa.
U kent daarin mijn meningen.

Onderweg dus. Tjonge..., 't boxertje rijdt toch verdacht lekker, het ding hing aan het gas als een valse Pitbull aan een broekspijp.
En op de nieuwe Michelin's stuurde het ding ook weer als een vlijmscherp fileermens die met soepele pols door een natte haring wordt getrokken.

Assen. We zijn er. En bijna bij MotoPort..., en op dat punt ben ik blijven hangen..., want, jawel mijn beste, U leest het goed…, ik ben weer omgekeerd... :/



Ik ben ook gek ook ; knettergek eigenlijk.

Mijn 'eigenste' Sportboxertje rolt zo akelig soepel van zich af, heeft na al die jaren amper kilometers op de klok, en is van binnen en buiten tippie-toppie in ordnung, en je kunt (als iemand zo'n bijzondere behoefte koestert...) gewoon prima 50 in z'n 5 rijden, en dan zonder wat voor hapering dan ook doordreutelen naar hoogst illegale snelheden (wel even doortikken naar 6 natuurlijk...) ; want bij deze boxer is de lucht-brandstof wel heel akelig fijntjes voor elkaar.

Het comfort is meer dan prima, en de remmerij is vrij van wat voor twijfel dan ook.

Daarom ben ik dus omgekeerd, en daarom vooralsnog geen ranke bloterik in de schuur.
Of ik moet daar zelf gaan staan in m'n blote garnaal, maar zo'n rare vorm van garage-exhibitionisme is mij gelukkig vreemd.


Heb gistermiddag echter nog wel een fijne Streetfighter bekeken, maar dat was dan bij de vrije trainingen van de Duc Club Races die er dit weekend op Assen zijn, want ik was er nu toch, zeg maar.

Maar bij dat 'bekeken' is het gisteren gebleven ; tot soort van grote opluchting bij mij zelf.
En vooral dat laatste is onbetaalbaar... ;)


...sorry...


full

...wel fraai..., maar nu nog even niet...
 
Laatst bewerkt:
@boxer:
Iedereen moet vooral aan doen wat die zelf het fijnst vind
Ik noemde het alleen om aan te geven dat soms de mooiste race overalls nog geen deuk in een pakje boter slaan qua sportief bochten werk :P

Maar ook hier, zoveel mensen zoveel rijstijlen :Y

Ik heb ook 5 jaar het hele jaar door gereden, maar toen ik voor 3 jaar terug een keer s ochtends op de transalp vlak voor het huis bij ijzel op de plaat ging dacht ik: waar zijn we nou helemaal mee bezig! -O-
Ben nu vader van 3 en besloot dat rijden bij goed weer ook eigenlijk net zo fijn is ;)
Afijn, aygo gekocht, dus ook goedkoop rijden maar niet meer omvallen :P
En nu maak ik nog een respectabele 10000 km, bij droog weer, naar het werk en uiteraard voor de lol! :]
@roloo
Helaas, maar je bent idd nogal gek als je nog tevreden bent met je huidige machine.
En als we pech hebben ( en jij geluk) worden ze ook nog eens elk jaar goedkoper B|
 
Laatst bewerkt:
….waardoor bij RoLoo de verwarring compleet is:
...als in : hemeltergend lelijk...  :r 

...of...

...als in : bij deze loopt mij het water uit de mondhoeken...  :9~~
Mag ik (als objectief en volstrekt onafhankelijk MF-lid, die op puur toevallige basis iets van naaktheid bezit) kijkend met een Open View, doch op gepaste afstand naar de wereld van motorfietsen, maar blote Husky's in het bijzonder, een suggestie doen?


1m9f1r01.jpg

Ik gok het laatste. Dat met dat water uit de mondhoeken... :9~
 
RoLoo bespreekt (vrijdag-)weekoverzicht:
1. ...ik zal U eerlijk opbiechten  :$ ..., ik ben gisteren (net als U, ook) naar Assen geweest!

2. Eerste doel van de rit : MotoPort Assen, en als tweede ook niet helemaal onbelangrijke doel, een Nuda of een Ducati Streetfighter848. Want er waren tenslotte zomaar kogels door kerken.

3. Beide ranke modelletjes heeft die motorboer in kwestie staan, en als het dan nieuw, of relatief nieuw 'moet' zijn, dan past denk ik 1 van die specifieke twee het beste binnen mijn zelfbedachte beeldvorming.

4. Ik heb daarom gisterochtend (terwijl het nog regende..., dus U begrijpt..., de nood was hoog...) de Sportboxer naar buiten gerold, heb mij in het fleurige leder gestoken, heb diverse documenten mbt die sportboxer bij mij gestoken, waaronder de laatste werkplaatsfactuur van 72 kilometer geleden ; en dan wel een factuur in de hoogte van een klein maandsalaris ; dit om te tonen dat het ding (net als Uw voormalige Appie-fiets) zeer recent onderhoud gehad heeft ; en ben 'die kant' op gereden.

5. Assen is voor mij niet zo heel ver, dat weet U, en had daarom ook niet zo heel veel tijd meer om verder, en vooral te diep na te gaan denken over wat gistermiddag ging gebeuren.

6. Echter..., hoe dichter ik bij Assen kwam, hoe scherper het beeld van een RoLoo-baas op een Streetfighter voor ogen kwam. 
Beetje charmant spuitwerk her en der om het intens rode er een beetje af te halen. Een fly-screen in een kleur want dat doorzichtige bruin vind ik niet echt prettig corresponderen met het overige rood, en natuurlijk een korte nummerplaathouder, en nog een beetje van die kleine subtiliteiten.

7. Want subtiel moet het zijn ; ik houd tenslotte niet van een schreeuwerige, en een gedachteloze, onsaamhangende kleurenmassa. 
U kent daarin mijn meningen.

8. Onderweg dus. Tjonge..., 't boxertje rijdt toch verdacht lekker, het ding hing aan het gas als een valse Pitbull aan een broekspijp. 
En op de nieuwe Michelin's stuurde het ding ook weer als een vlijmscherp fileermens die met soepele pols door een natte haring wordt getrokken.

9. Assen. We zijn er. En bijna bij MotoPort..., en op dat punt ben ik blijven hangen..., want, jawel mijn beste, U leest het goed…, ik ben weer omgekeerd...  :/ 

10. Ik ben ook gek ook ; knettergek eigenlijk.

11. Mijn 'eigenste' Sportboxertje rolt zo akelig soepel van zich af, heeft na al die jaren amper kilometers op de klok, en is van binnen en buiten tippie-toppie in ordnung, en je kunt (als iemand zo'n bijzondere behoefte koestert...) gewoon prima 50 in z'n 5 rijden, en dan zonder wat voor hapering dan ook doordreutelen naar hoogst illegale snelheden (wel even doortikken naar 6 natuurlijk...) ; want bij deze boxer is de lucht-brandstof wel heel akelig fijntjes voor elkaar. Het comfort is meer dan prima, en de remmerij is vrij van wat voor twijfel dan ook.

12. Daarom ben ik dus omgekeerd, en daarom vooralsnog geen ranke bloterik in de schuur.
Of ik moet daar zelf gaan staan in m'n blote garnaal, maar zo'n rare vorm van garage-exhibitionisme is mij gelukkig vreemd.

13. Heb gistermiddag echter nog wel een fijne Streetfighter bekeken, maar dat was dan bij de vrije trainingen van de Duc Club Races die er dit weekend op Assen zijn, want ik was er nu toch, zeg maar.

14. Maar bij dat 'bekeken' is het gisteren gebleven ; tot soort van grote opluchting bij mij zelf.

15. En vooral dat laatste is onbetaalbaar...  ;) 

...sorry...
1. Kijk aan. Het begin is er. :)

2. U bent de spanningsboog tot ongekende proporties aan het opbouwen, maar ga alstublieft verder met uw verhaal. :9~

3. Heerlijk toch? Die keuze-stress? :Y

4. Wanneer de sportboxer zelfs met régen naar buiten wordt geduwd,
dan heeft de nood zeker een piekmoment bereikt. :j

5. De afstand is mij bekend. Slechts 2x voorover vallen en u bent er.

6. Ik lees het alweer. De accessoires-lijst is reeds in al zijn volledigheid doorgenomen.

7. Bescheiden siert mij ons u.

8. Geweldig omschreven. _O-

9. Het is de eeuwige strijd tussen lichaam en geest die u op het moment supreme parten speelt. O-)

10. Zie quote.
Boxershort legt het nóg één keer uit:
Bij twijfel, niet doen. :N
Het verleden heeft uitgewezen dat u daar 100% spijt van gaat krijgen. O-)
11. Zie antwoord 10. ;)

12. ...Hhmm. Aangezien u een rijk foto-archief heeft….
…Dat van die blote garnaal & sportboxer enzo…, daar is ook fotomateriaal van aanwezig? O-)

13. Uw voorland. 8-) Niks mis mee.

14. Bedenk wel; het is hobby hè? En feitelijk zijn hobby's er puur voor ontspanning.
Blijkbaar zijn de geesten er nog niet klaar voor. Geeft niets. We hebben geen haast.

15. Alles voor een goede nachtrust. :z

16. Het is u vergeven. ;) Maar onthouden doen we het wel. })
 
Laatst bewerkt:
Snijkamp geeft persoonlijke reactie in de zaterdagweekend-bijlage:
1. @boxer:

2. Iedereen moet vooral aan doen wat die zelf het fijnst vind.

3. Ik noemde het alleen om aan te geven dat soms de mooiste race overalls nog geen deuk in een pakje boter slaan qua sportief bochten werk :P 

4, Maar ook hier, zoveel mensen zoveel rijstijlen :Y 

5. Ik heb ook 5 jaar het hele jaar door gereden, maar toen ik voor 3 jaar terug een keer s ochtends op de transalp vlak voor het huis bij ijzel op de plaat ging dacht ik: waar zijn we nou helemaal mee bezig! -O- 

6. Ben nu vader van 3 en besloot dat rijden bij goed weer ook eigenlijk net zo fijn is   ;) 

7. Afijn, aygo gekocht, dus ook goedkoop rijden maar niet meer omvallen   :P 

8. En nu maak ik nog een respectabele 10000 km, bij droog weer, naar het werk en uiteraard voor de lol! :] 

9.@roloo: …..wij pech hebben (en jij geluk) worden ze ook nog eens elk jaar goedkoper

1. 'avond heer Snijkamp. ;)

2. Dat maakt dit forum ook zo'n heerlijk medium. :Y Leesvoer ter lering en vermaak. :z
Ik hou d'r van. :)

3. We delen duidelijk dezelfde mening. _O-
Ik (daar gaan we weer) voel een klik tussen ons, tot zover is mij wel duidelijk. :j

4. Een waar woord heer Snijkamp, een waar woord.

5. Tegen kou kun je je kleden. Maar bij ijzel laat ik'um ook staan hoor. Eerlijkheidshalve moet ik wél toegeven dat deze afgelopen winter (en de bijbehorende kou) allletjezuslang duurde. Maar goed. Nu is de kou uit de lucht, hebben we het volgende "probleem". Regenwater. -O- Als verplichte kost en met een béétje mazzel tijdens de ochtendspits. :r

6. Kinderen zijn het meest kostbare bezit.
Vergeleken bij hen, valt al het overige volledig in het niet.

7. Keurig opgelost toch? :)

8. Als je elke km die je rijdt maar als prettig ervaart. Dan maakt het niet uit of dat er nu 10 of 20.000 km zijn. Je moet je er goed bij voelen, anders kun je net zo goed stoppen.

9. Nou ja, da's een probleem voor later. O-) Nu eerst maar genieten van al die naaktheid. :]
 
Goed. Tot slot dan nog even het volgende: (op speciaal verzoek) van gewaardeerd Nuda-lid,
dhr. Snijkamp :) voor de zaterdagavond-weekendbijlage van MF:


1m9f8r01.jpg
...Licht erotiserend fotomateriaal...
:o


1m9f8r02.jpg
...van naakte Nuda's...
:X


1m9f8r03.jpg
...in volle glorie...
*D


1m9f8r04.jpg
...waarbij het fetisjistisch (leer-*)element...
:P


1m9f8r05.jpg
...zéker niet wordt onderbelicht...
:+
 
Boxershort predikt...:


voor de zaterdagavond-weekendbijlage van MF :​



...Licht erotiserend fotomateriaal...
:o

...van naakte Nuda's...
:X

...in volle glorie...
*D

...waarbij het fetisjistisch (leer-*)element...
:P

...zéker niet wordt onderbelicht...
:+



...hell yeah ; prais the Lord...!
...amen...



... :+ ...​
 
Boxershort en puntje 12...:

12. ...Hhmm. Aangezien u een rijk foto-archief heeft….

Dat van die blote garnaal & sportboxer enzo…, daar is ook fotomateriaal van aanwezig? O-)

12. ...eh..., van de Sportboxer wel... -O-


...voorbeeldje doen...?
...komt tie...

...locatie : circuit Assen, pitbox 12...
...datum : vrijdagmiddag 24-05-2013...
...toestand in de wereld : zonnig vooral...


Afbeelding002.jpg





...en wat U verder met de garnaal wilt doen, dat is mij een compleet raadsel...
...maar zoals het vaak is, is niets mij te gek...

...daarom bij deze ; een garnaal...
...en dan ook nog eentje met een soort van educatief karakter...

...want Nederland wordt tenslotte steeds slimmer...




...hebt ick 'n keerdje geleese...

crystal_red_anatomie.jpg
 
Laatst bewerkt:
Binnenkort als het weer beter word, even langs IJsselstein voor een proefrit, als hij net zo speels is als mijn xtx dan kan het zo maar zijn opvolger worden. Mooie strakke fiets en volgens mij past hij ook in mijn berging ;)
 
Verkijk je niet op het stuur, want het is echt een breed instrument van anti-vibratie-trillingsdemp-dingetje tot tegenoverstaand antivibatie-dingetje.. :o
Maar dat maakt het juist mooi, eenmaal gewend aan de houding op het smalle sm-zadeltje (vrij interpreteerbaar), de benen in een comfi sportieve hoek, en de tengels strak aan het smalle o-zo rechte stuurtje, is de weg van jou! :]

Het zadeltje dat net te vlak is om voldoende houvast te hebben op je (in mijn geval ranke bottige) derriere waardoor telkens als de naald voorbij de 5000 toeren zwiept en het koppel plots van 80 naar 100Nm knalt, je als een malle de knuistjes verder moet aanknijpen om masr samen de volgende bocht te bereiken })

Dàt maakt de nuda tot een zo prettig te berijden fiets. Altijd het gevoel dat er genoeg power is om je flink aan het werk te zetten! Dit alles onder begeleiding van de in mijn ogen, mooiste standaard-uitlaat brul ooit! :9~

Het laat de street triple van mijn motormaat in zijn broek piesen als die er naast staat met zijn miezerige tandwieltrein-zingzing-gier symfonie

Lang verhaal kort! Een funbike *O*
 
Wat een gave fiets. Wil hem eigenlijk kopen. Maar beetje duur als 2e motor naast mijn Street Triple. Zeker voor een student..

Nog maar even wachten tot die ergens onder de 9000 euro duikt.
Dan maar binnenkort huren bij Silverline voor een weekendje.

Ben benieuwd !
 
Apostel RoLoo zingt uit volle borst mee:
...hell yeah ; prais the Lord...!
...amen...
... :+ ...​
Plaatjes van Nuda's die in hun element zijn. Ik mag daar graag naar kijken. :)



--------------------



…Overigens over plaatjes (en het bijbehorende verhaal gesproken) gesproken…

NitroWillem over een dagje racen op het circuit van Assen:
een aanrader trouwens voor de Supermotard rijders onder ons om eens lange gearing te monteren en op een groot racecircuit te gaan rijden tussen al die bommen!! Het lachen vergaat je de rest van de dag niet meer :] ....
Mijn motto was:  Aan de kant of in de krant!! _O- [afbeelding]
Nitro's verhaal begint ergens op pagina 19. Ontzettend leuk geschreven. :Y

Op een gegeven moment haakt luckyducky aan en post daarop ook nog wat briljant fotomateriaal. Echt, hilarisch om te lezen. _O-
 
Laatst bewerkt:
Snijkamp licht alvast een tipje van de sluier:
1. Verkijk je niet op het stuur, want het is echt een breed instrument van anti-vibratie-trillingsdemp-dingetje tot tegenoverstaand antivibatie-dingetje.. :o
Maar dat maakt het juist mooi, eenmaal gewend aan de houding op het smalle sm-zadeltje (vrij interpreteerbaar), de benen in een comfi sportieve hoek, en de tengels strak aan het smalle o-zo rechte stuurtje, is de weg van jou! :]

2. Het zadeltje dat net te vlak is om voldoende houvast te hebben op je (in mijn geval ranke bottige) derriere waardoor telkens als de naald voorbij de 5000 toeren zwiept en het koppel plots van 80 naar 100Nm knalt, je als een malle de knuistjes verder moet aanknijpen om masr samen de volgende bocht te bereiken })

3. Dàt maakt de nuda tot een zo prettig te berijden fiets. Altijd het gevoel dat er genoeg power is om je flink aan het werk te zetten! Dit alles onder begeleiding van de in mijn ogen, mooiste standaard-uitlaat brul ooit! :9~

4. Lang verhaal kort! Een funbike *O*
1. Zojuist nog even het stuur langs de meetlat gelegd, komen we uit op ± 85 cm.
(Standaard) spiegels steken daarbij nog ietsie-pietsie meer uit.
Samengesteld zal het dan op ± 90 cm uitkomen.

2. ...Plus 't feit dat het zadel van stevige kwaliteit is. O-)

3. Wereldgeluid. *D Ook voor mij is deze uitlaat wel een blijvertje. :Y

4. Treffend omschreven. 8-)
 
Laatst bewerkt:
Laatst bewerkt:
Boxershort en de aha-erlebnis...:

[...]

1. Ah ja, nu zie ik het. ;) Die onderkuip. Kwam toch samen met bijpassende bochtenset uit Engeland ofzo?

1. ...en niet eens 'ofzo'...

...geproduceerd in Duitsland, verscheept naar Engeland, en toen weer verscheept naar Nederland... :/

...want waarom makkelijk doen, als het net zo moeilijk kan... ;)
 
Boxershort over de onvoltooide verleden tijd...:

Dít had nu jouw motor kunnen zijn worden. :P :+

...ach, weet U mijn beste..., ik heb een zachte natuur, en gun een ander die pret meer, dan dat ik op stel en sprong mijzelf dien te verwennen zo'n hosanna-fiets...

...ik ben op het moment even weer tevreden met mijn boxertje(s)...


...soms is een ritje van een paar kilometers al genoeg om alle geestelijke neuzen weer dezelfde kant op te krijgen...

...en het schijnt dat het morgen en dinsdag twee prettige dagen gaat worden, wellicht dat ik dan de sportieve schuddebuik op 1 van deze dagen nog een keer aan het asfalt laat snuffelen...

...tenslotte tijd zat, en op het werk is het de laatste tijd toch ook rustig... :/
 
RoLoo zet voor zichzelf de feiten op een rij:
1. …ach, weet U mijn beste..., ik heb een zachte natuur, en gun een ander die pret meer, dan dat ik op stel en sprong mijzelf dien te verwennen zo'n hosanna-fiets...

2. ...ik ben op het moment even weer tevreden met mijn boxertje(s)...

3. ...soms is een ritje van een paar kilometers al genoeg om alle geestelijke neuzen weer dezelfde kant op te krijgen...

4. ...en het schijnt dat het morgen en dinsdag twee prettige dagen gaat worden, wellicht dat ik dan de sportieve schuddebuik op 1 van deze dagen nog een keer aan het asfalt laat snuffelen...

5. ...tenslotte tijd zat, en op het werk is het de laatste tijd toch ook rustig... :/
1. Is ook maar gekkigheid van mijn kant natuurlijk.
Per slot van rekening: je hebt toch al 2 fraaie beemers in de garage staan?

2. En zo is dat.

3. Binnenkort maar weer eens een toertje doen. ;)

4. Veel plezier één dezer dagen met boxer(s)!

5. Tja (voor wat het waard is). Blijven hopen op betere tijden Ron. :/
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan