Suzuki GSX-R 750 SRAD

€1.650,00
  • Sold
1996
Bouwjaar
75431 km
KM-stand
Rheden Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie
128 pk
Vermogen

Algemene informatie

Vorig jaar van de eerste eigenaar gekocht nadat hij zes jaar had stilgestaan in een schuur. Carburateurrevisiset geplaatst na ultrasoonreiniging. Benzinekraanrevisie uitgevoerd. Nieuwe accu. Blok geflushed en van verse olie voorzien. Uiteraard remmerij helemaal schoongemaakt en vloeistof vervangen. Achterrem zit er mer voor de show op trouwens, maar omdat ik die toch nooit gebruik heb ik geen revisieset voor de achterrempomp geplaatst. Nieuw koppelingsmechanisme en kabel geplaatst.

De motor ziet er netjes uit, heeft een volledige Yoshimura (db killer aanwezig) en loopt door het hele toerengebied mooi.

Ik heb er zo'n 2500 kilometer op gereden, het is echt een leuke 90's superbike, maar ik ben iets te oud, iets te dik, en wil alleen maar dingen doen die in Nederland eigenlijk niet meer kunnen.

Er is een extra topkuip aanwezig die ik hier op MF kocht omdat ik er een M-stuur op wilde gaan maken en de originele kuip gewoon nog echt veel te mooi is om te verzagen. Ook heb ik hier op MF een set vierzuiger remtangen (van de SRAD600) gekocht omdat deze beter aanvoelen dan de zeszuigertangen die origineel op de SRAD750 zitten. En het originele duo-zadel is ook aanwezig trouwens.

De motor is dus nog mooi origineel en mag nu naar iemand anders. Ik denk aan €1650 en neem serieuze biedingen, uitsluitend tijdens een bezichtiging, in overweging.


Groet'n,
Harrie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
onbekende gebruiker
Weergaven
479
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
750 CC
Categorie
Sport
Vermogen
128 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Meer van onbekende gebruiker

  • Honda CBR600F
    Een CBR660F. Twee jaar geleden zelf gekocht voor mijn ex-vriendin, het...
Terug
Bovenaan Onderaan