Keus dilemma

GETWELLER

Rookie
16 apr 2024
3
0
Ik ben van plan om binnenkort een Ducati Monster aan te schaffen. Er staat er één te koop die is geïmporteerd uit Duitsland. Onderhoudsboekjes zijn aanwezig, en hij is geïmporteerd vanwege de strenge regels in Duitsland, waaraan hij volledig voldoet. Hij heeft 33 op de teller en komt uit 2011, met een prachtige uitstraling (tricolores).

- Stalen remleidingen
- Zard Sportdempers (met een vol geluid en E-keur)
- Wheelstriping
- Windscherm
- Seatcover
- Hugger
- Verstelbare hendels
- Valdoppen
- USD voorvork
- LED verlichting

Daarnaast is er een tweede model uit 2013 (rood), iets duurder, met 44 op de teller. Ook deze is uitstekend onderhouden en komt uit Nederland. Alle boekjes en toebehoren zijn aanwezig. Hij heeft recentelijk een winterbeurt gehad, inclusief nieuwe riemen, accu en voorband. Alle originele onderdelen zijn aanwezig, samen met 2 sleutels en een Endy uitlaat. Het is van een motor liefhebber voor power

Beide motoren hebben wel wat afgeraced.
 

Bijlagen

  • IMG_4444.jpeg
    IMG_4444.jpeg
    262,7 KB · Weergaven: 0
  • IMG_4447.jpeg
    IMG_4447.jpeg
    163,2 KB · Weergaven: 0
  • IMG_4444.jpeg
    IMG_4444.jpeg
    262,7 KB · Weergaven: 0
Oké. En wat is je vraag?

Stalen remleidingen, USD voorvork en verstelbare hendels hebben ze allemaal. Daarnaast is een monster van deze generatie zonder seatcover zeldzamer dan met.

Ga kijken en proefrijden en neem degene mee die het best bij je past.
 
Bedankt voor je reactie. Ik ga inderdaad aanstaande donderdag naar de rode kijken, dat voelt betrouwbaarder. Maar ik vroeg me af of het veel uitmaakt als een motor uit Duitsland wordt geïmporteerd, en of het veel uitmaakt of er 10 kilometer meer of minder op de teller staan, afgezien van hoe goed hij is onderhouden.
 
Ja die vind ik ook echt prachtig! Maar als ik een body kit kan bestellen daar van heb ik hem ook. 😃
 
Terug
Bovenaan Onderaan