Hoeksewaard MF deel 8 :Back to Basic

Ik was vandaag een rondje wezen fietsen en kwam bij piershil een dikke BMW S1000RR tegen is dat toevallig iemand van dit forum??? Er zat iniedergeval een dikke sound in :-)
 
miss van Woutar of Hanssie }) ,

ROSSI naar YAMAHA in 2013 *O*

p20101106182156046_800.jpg
 
Laatst bewerkt:
eindelijk actie _O-

Jacht op motorduivels
AMSTERDAM - Motorracende wegpiraten zijn gewaarschuwd: wie met exorbitant hoge snelheid over de Nederlandse wegen scheurt, zal worden geconfronteerd met stevige sancties. De politie gaat de komende dagen extra controleren op snelheid en wil zo motorduivels van het asfalt krijgen.
Politiemotor_879583d.jpg


Vooral in de Achterhoek ontstaan hachelijke taferelen. „Dikwijls veroorzaken motorrijders levensgevaarlijke situaties”, zegt een woordvoerder van het korps Noord- en Oost-Gelderland. „Afgelopen week hebben wij twee dodelijke ongevallen moeten betreuren. Deze week pakten we nog een rijbewijs af van iemand die met 112 kilometer per uur door de dorpskern reed. Vanwege het mooie weer verwachten wij dat dit weekeinde veel motorrijders op pad gaan, vandaar de verscherpte controles.”
 
was weer een mooie vertoning bij de MOTOGP ,Tijdens de tweede vrije training van de Gran Premio Aperol di San Marino e della Riviera de Rimini in Misano was er wederom weinig actie op het circuit vanwege de moeilijke omstandigheden. Het was Karel Abraham die wel in actie kwam en de snelste tijd noteerde voor James Ellison en Michele Pirro.
mg4_0049_800.jpg


reactie van Motogp fan :

Prachtig vandaag!!! echt genoten van alle actie op de baan. zeker als er door de top-teams binnen word gebleven om motorblokken te sparen!!! echt geweldig ik hoop dat DORNA voor volgend jaar 3 motorblokken vraagt zodat we 3 races kunnen zien en de rest lachende rijders in de pittbox kunnen zien. belachelijk vertoning, maar ze zullen wel moeten wie wil er nu kampioen worden door niet je tegenstander te verslaan in een gevecht maar door een motorblok. _O- :W
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan