Honda CBR1100XX Super Blackbird Topic Deel IV

th-3552183570.jpg
 
Letterlijk uit de advertentie, in volgorde:

"gloednieuw"

"bijna zo goed als nieuwe"

"stond te rotten in de achtertuin jarenlang"

"staat nu al een jaartje stil en is destijds 1 keer omgevallen"

"Hierbij is de rechter zijspiegels en remklauw afgebroken geweest, deze zijn allebei vervangen voor wat nieuws."

"Ook zit er helaas een klein plekje in de kap"

"voorvork blijft olie lekken, vergeten de koperen o-ring voor een nieuwe te vervangen."

"De snelheids teller werkt daardoor niet meer naar behoren waardoor ik zelf dacht een gps te gebruiken."

"het gebruikelijke, lang stil gestaan."

Ik heb nog nooit iemand zo eerlijk weten zijn over zijn leugens.
 
Laatst bewerkt:
Dit topic gaf bij mij geen notificaties meer dus zie dat er nog zat leven was. Wou vandaag op de bird even een rondje doen en wat spulletjes ophalen in Arnhem. Maar helaas, even drie keer starten voordat ie aansloeg na een lange periode stilstaan (+- 5 maanden) en toen halverwege de woonwijk erachter komen dat richtingaanwijzer rechts het niet deed. Knipperlichten werkte wel want mn alarmlicht schakelaar werkte. Dus maar weer rechtsom en naar huis. Alles maar uit elkaar gehaald en schoongemaakt. Deed nog niks. Nog een keer uit elkaar en ondertussen de vraag bij Frank gesteld. Met het in elkaar bouwen ook niks pas toen alles vast zat deed de richting aanwijzer het weer. Wat tips van Frank om na te lopen en nu maar zien of het schoonmaken het was. Geen tijd om nog een rondje te doen want er moest nog wat gesloopt worden thuis en een stuk cement storten. nu net alles aan het drogen dus mischien vanmiddag nog tijd voor een proefrit.

En hopelijk weer notificaties van dit topic. Altijd leuk al dat bird nieuws
 
Waarschijnlijk gaat het nu weer goed, ik heb het ook vaak dat je geen notificaties meer krijgt. Ff een keer een like of een bericht list het vaak weer op.

Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in een bb en heb een vraag, als je andere dempers plaatst op een injectie model dan is daarna afstellen het beste, maar dan moet er een power commander op, toch? En wat is er beter een power commander of rapid bike?
 
Ik heb alleen ervaring met de Powercommander.
En je kan mappings downloaden van internet, maar op een testbank is echt beter (en veel duurder).
Zonder een powercommander of soortgelijk apparaat kan je niets afstellen op een injectieBird.
 
Heeft iemand, of weet iemand een setje Laser hotcams carbon met killers te koop? Ik had ze vroeger op de vorige vogel, ik zou ze graag weer willen hebben. De 2brothers die ik nu heb zijn prima. Alleen best luid en geen db voor te krijgen. En ook wil ik naar zwart, ipv titanium
 
Ik heb alleen ervaring met de Powercommander.
En je kan mappings downloaden van internet, maar op een testbank is echt beter (en veel duurder).
Zonder een powercommander of soortgelijk apparaat kan je niets afstellen op een injectieBird.
Ik kan beamen wat Frank zegt over de Powercommander. Ik heb al een paar jaar Mivv carbondempers op mijn 2003 Bird en die liep voor geen meter na montage van de dempers. Eenmaal de Powercommander erin en afgeregeld op een rollenbank door een specialist loopt hij sindsdien als een zonnetje. Pakt beter op, loopt koeler door betere verbranding en loopt op elke snelheid erg soepel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan