Motor en Countrydag

Ratz

MF veteraan
19 apr 2003
71.456
11
De Stichting Motorbeweging Moerdijk, als organisatoren van Motordag Zevenbergen, zijn voornemens op 27 augustus 2006 voor de tweede maal een motorhappening op poten te zetten waarbij grote verplichtingen zoals deze gebruikelijk zijn op beurzen e.d. achterwege kunnen blijven. Hierbij zijn wij mede organisator, want ook de country - organisatie Zevenbergen, de MTC Zevenbergen en ons aller LOOT doet druk mee.

De opzet van deze dag is in beginsel simpel; zoveel mogelijk (toer)motorrijders en belangstellend publiek naar Zevenbergen halen. Daarom werken wij heel nauw samen met MTC Zevenbergen, het LOOT en de country Zevenbergen.

Wij kunnen, vooruitlopend op de formele berichtgeving van het LOOT, alvast melden dat dit overkoepelende orgaan voor motortoer clubs, naast de reeds landelijk bekende kampioensdag welke in het voorjaar wordt gehouden en voornamelijk de puntenrijders trekt, eveneens voor de tweede maal de LOOT Rally dag in Zevenbergen houdt. Deze dag is dan bestemd voor alle aangesloten toerclubs en het doel is een vrijblijvend en informeel samenzijn geheel in het teken van het motortoerrijden. Bij het LOOT zijn aangesloten zo,n kleine tweehonderd motorclubs welke gezamenlijk een kleine dertigduizend leden tellen.

Op 4 september 2005 is deze happening voor de eerste keer gehouden en was in grote lijnen een daverend succes, ongeveer 3500 bezoekers op een stralend mooie dag!
Alles liep vanaf de eerste ochtenduren prima, goede ontvangst van de toerrijders, prima live muziek in het centrum en een kleine 40 standhouders. zie voor sfeerimpressie de fotoalbum op http://www.motorbeweging.nl

Dit kan je ondermeer verwachten;
Motorkramen, live muziek, country dansen, demonstraties, een uur is te kort…Dit jaar proberen we ook een presentatie van de wereldreizigers Ron en Daphne de Jong in het centrum te krijgen.
Kortom, doe mee, laat je zien en beleef wat !

Streetparade
Voor de streetparade zijn wij nog op zoek naar bikers die hun bike willen showen in een parade over het evenementen terrein.
Aanmelden/info kan bij [email protected]

 

Powerslaaf_is_exit

MF veteraan
18 feb 2003
1.362
0
Oma, rol een eind op in je rolstoel...

Iemand enig idee op welk adres dit in Zevenbergen plaats vind?
Loop erover te denken om er naar toe te rijden nl...