Onbekende kabel los tijdens rijden

debugger

Die hard MF'er
10 jun 2004
664
1
Vlaams-Brabant
Vandaag was ik gewoon aan het rijden effe autosnelweg, effe in de stad.. alles normaal..
opeens zegt een automobilist kabelke los aan je moto..
ik stop effe , bedankt de man, en kijk..
Er hing idd iets los aan mn moto, maar wat?
moto deed het nog goed,
temperatuur ok,
kilometric en toerenteller ok..

heb hier paar fotos:
http://www.dongque.be/liem/
-> onderaan bij kabel los
mss eet iemand wat het is en waar aan vast moet... (vooral kawa rijders)
ZXR750 '94
ik denk dat het voor iets te meten is (electisch kabelke ernaartoe + sensor)
Maar temperatuur van mn moto steeg en zakte zoals het hoorde.. dus ja?

hartelijk dank
 

M-71

MF veteraan
6 feb 2003
7.409
0
is je jiffyschakelaar ;) zit normaal zo dat ie ingedrukt wordt als je jiffy in is..en hij werkt dus niet anders zou je motor wel afslaan zodra je hem in zijn 1 zet of hij werkt juist andersom kan ook...dan slaat ie af als je hem indrukt ;)

[edit]shit te laat :( [/edit]
 

Niels

MF veteraan
Donateur
21 mei 2001
19.813
8
Zijstandaard schakelaar.
Daar hoort ie vlak bij de zitten.
Start je motor maar en zet em in zn versnelling, druk die in en hij valt uit.
( als het goed is )
 

Niels

MF veteraan
Donateur
21 mei 2001
19.813
8
HAHA, kijk en dat hadden ze mij niet verteld toen ik mijn ACE ophaalde afgelopen vrijdag!!!! Ik stond TE KLOOTVIOLEN daar op de camping afgelopen weekend *D
Vaak krijg je em ook niet gestart in de versnelling met je koppeling niet in en vaak ook niet met je standaard nog uit.

Dus weer een ervaring rijker ;)
 

M-71

MF veteraan
6 feb 2003
7.409
0
HAHA, kijk en dat hadden ze mij niet verteld toen ik mijn ACE ophaalde afgelopen vrijdag!!!! Ik stond TE KLOOTVIOLEN daar op de camping afgelopen weekend *D
Scoort goed in de beginnersfouten top 10 :+

[me]M-71 heeft ook wel eens een paar keer gestart voor ie doorhad dat zijn jiffy nog uitstond |( [/me]
 
Bovenaan Onderaan