• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

OPLICHTING met motoren!!!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Er-5 Biker

Rookie
25 jun 2006
16
0
Beste MF Bikers,

Het zal voor een aantal niet al te onbekend in de oren klinken dat er via internet flink wat word opgelicht, dus ook met motoren.
De motoren worden aan een super lage prijs aangeboden, bijv. een Bmw r 1150 gs adventure uit 2004 voor maar €3000,- (normaal is het meer +- €10.000,- en hoger) als je op een van deze motoren reageerd krijg je een mail in het engels terug van een man die in Italië verblijft en de motor daar ook heeft maar dat alles echt geen probleem is en dat jij de motor gewoon kan kopen voor dat bedrag want hij moet snel weg naar de VS ofzo om daar te gaan werken.
Je kan de motor via een shipping company over laten komen, dan mag je 5 dagen testen en als jij alles ok vind dan maakt de shipping company het geld wat jij tegenlijk met het versturen van de motor moet overmaken door naar de eigenaar van de motor.
Zelf heb ik er op gereageerd en vertrouwde het op een gegeven ogenblik niet meer en toen kreeg ik het advies om op de site van www.internetoplichting.nl te kijken en daar kwam alle waarheid naar boven. hier staat ook precies uitgelegd hoe en wat ze doen en wat jij er tegen kan doen.

(internetoplichting : opgelicht vanuit het buitenland : shipping company -ejrn)
zie link:
http://www.internetoplichting.nl/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?num=1146866967

hier staan meerdere gevallen met motoren, het is niet alleen maar met de bmw zo maar met vele verschillende motoren.

DE BMW R1150 gs Adventure 2004 staat momenteel weer op Marktplaats! voor €3000,-

trap er aub niet in.....

Mvg S.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.