Technisch vraagje over ZZR

Rearbear

Die hard MF'er
30 okt 2002
933
0
36
Deventer
Ik heb sinds dinsdag avond een vreemd iets met mijn brandstoflampjes en olie lampje, deze gaan namelijk konstand aan als ik onder de 2000 toeren duik. Nou heb ik alles eens grondig onderzocht maar kan niks vinden waar dit nou aan ligt (tank vol oliepijl is correct enz.). Heeft iemand dit ooit ook eens gehad met zijn ZZR of zo en kan mij meschien uit de brand helpen???
 

Kevjan

MF veteraan
14 sep 2004
23.059
53
Alkmaar
Dat lampje geeft niet he oliepeil aan, maar de oliedruk...
Het kan dus zijn dat ie onder de 2000rpm te weinig oliedruk heeft maar waarom het benzine lampje dan brandt weet ik niet. Ik denk dat er iets mis zit de bedrading.

Maar mocht het de bedrading niet zijn dan ben gewaarschuwd voor de oliedruk.
 

Voronwë

MF veteraan
27 aug 2003
7.579
2
Almere
www.softandsilly.nl
Heey had je dat ook niet gepost op het ZZR forum?
Oliemetertje is stuk! Als je die vervangt ben je d'r vanaf! Ik vond die discolampjes maar nix op mijn ZZR, ik heb ze meteen afgeplakt met wat zwart isolatie tape!
 

Rearbear

Die hard MF'er
30 okt 2002
933
0
36
Deventer
Heey had je dat ook niet gepost op het ZZR forum?
Oliemetertje is stuk! Als je die vervangt ben je d'r vanaf! Ik vond die discolampjes maar nix op mijn ZZR, ik heb ze meteen afgeplakt met wat zwart isolatie tape!
Yepz en heb ook al de oplossing via het ZZR forum is alleen 1 sensortje of het kabbeltje er heen :) .
Zondag maar eens de bendee los halen enzo (mooi meteeen de pekel er overal afhalen) :P
 

joeltje

MF veteraan
5 dec 2001
2.368
0
44
Vught
sensor vervangen, kost geen drol, is erg makkelijk. Pas als dat niet helpt verder zoekne. Sensor is een veel voorkomend probleempje...
 

kawaidioot

MF veteraan
9 jun 2004
17.974
146
56
Zevenhuizen (Zuid-Holland)
:^
jo...mijn sensor gaf de geest op het moment dat ik net vanaf mijn werk naar huis wilde.
Alle lampies branden, maar niet starten.
Duurde wel ff voordat ik daar achter was... :( :(
Volgende dag kuipdelen er af/sensor inspectie/ blijkt dat ding helemaal doorgerot...!/ dus geen signaal is niet starten! /

Dus nieuwe bestellen/ week wachten/ ...zucht/..heb ik gelukkig nog een pekelbakkie... :+
 

stekman

MF veteraan
15 mei 2003
8.097
2
53
spijkenisse
bij mij is het zo dat bij een koude motor mijn lampjes niet gaan knipperen als ik de sleutel omdraai maar nog niet start. Wel als de motor warm is. Heb nog even garantie dus hij gaat volgende week even terug naar safe. Dan wordt het sensortje ook vervangen.

Jouw probleem is ook het sensortje. Gewoon ff vervangen zoals hierboven genoemd. Is een veel gehoord probleem.