Thorwald Sponsorrit

vl1500lc

Rookie
9 mrt 2006
6
0
Made
Graag vragen wij uw aandacht voor de sponsorrit welke wij, de Stichting Motorbeweging Moerdijk, organiseren voor een 43-jarig clublid van MTC Zevenbergen die helaas enkele weken geleden getroffen is door een herseninfarct.

Natuurlijk gebeuren er meer soortgelijke nare gebeurtenissen, maar Thorwald is een motorrijder in hart en nieren, bezit ook geen auto en wil er alles aan doen weer te kunnen rijden.

De Stichting Motorbeweging Moerdijk, een stichting voor en door motorrijders, heeft als doelstelling motorrijders die om welke reden dan ook niet meer normaal kunnen rijden op weg te helpen naar bijvoorbeeld een motor met de noodzakelijke aanpassingen. Dit in nauw overleg met de Stichting Mobiliteit Gehandicapten.

Juist slachtoffers van een herseninfarct moeten een hele lange weg gaan waarbij op voorhand succes niet altijd is verzekerd. De minimale tijd welke nodig is om ook maar te kijken wat de mogelijkheden zijn bedraagt een half jaar, een heel moeilijk half jaar. In dat eerste half jaar heeft hij alle steun en begeleiding nodig die er maar is en dat is het gene waar wij ons voor inzetten.

Een klein spaarpotje in geval aanpassingen mogelijk zijn is onmisbaar, vandaar onze sponsorrit.

Naar wij hopen wilt u meewerken d.m.v. bijvoorbeeld een kennisgeving zoals :

Thorwald Sponsorrit (5 LOOT punten)
17 juni 2006
start vanaf 9.30 tot 12.00 bij Leven in de Brouwerij, centrum Zevenbergen
inschrijfgeld euro 5,-
organisatie Stichting Motorbeweging Moerdijk
info 06-22699101 of [email protected]weging.nl
zie ook www.motorbeweging.nl

Bij voorbaat onze, maar ook Thorwald’s dank,

Bijlage: thorwald1.jpg
 
Bovenaan Onderaan