het grote 749/999 Ducati topic

Gisteren de woonkamer ingericht. Klaar voor de winter.
full
 
De onderstaande Termi is nog beschikbaar! :}

Hi all,

Ook ik ben al enige tijd in het bezit van een prachtige (rode) 749, welke ik met veel liefde onderhoud en zo veel als mogelijk standaard probeer te houden.

Recent ben ik zo gelukkig geweest om een titanium 2-1-2 Termignoni set te bemachtigen.

Hierdoor is mijn asynchrone Termi set beschikbaar gekomen voor een liefhebber die er nog graag eentje wilt bemachtigen. Zie hiervoor de MP link: https://link.marktplaats.nl/m1230664142

Tevens heb ik een tweetal carbon uitlaat covers over voor een zachte prijs: https://link.marktplaats.nl/m1230667356

En een carbon koppelingsdeksel in nieuwstaat: https://link.marktplaats.nl/m1230668223 die ik niet ga gebruiken omdat ik de Duc zo veel mogelijk in originele staat wil houden.

Hopelijk kan ik een van jullie blij maken met deze onderdelen.
 
Ik zoek voor mijn 999 een lichtgewicht. En zo klein mogelijke accu Heeft iemand nog tips of ervaring daarmee?
 

Ik zie dat je een.polyester Radical tank erop hebt. Mooi model maar de coating van deze tank komt vaak los door de benzine. Ik heb zo'n tank gezien van iemand die deze bij een Belg had gekocht, de coating kwam helemaal los. Kijk maar eens naar de laatste items van Jerryt bij het onderdeel streetfighter. Hier zie je dat iemand ook problemen had met deze tank en toen besloten heeft deze van aluminium te laten maken. Ik dacht ik waarschuw je maar even.
 
Ja ik had het ook gehoord maar ik dacht in euro 98 zit geen ethanol wat de polyester oplost........ maar toch bedankt. Je bedoeld die van Michiel.
 
Laatst bewerkt:
Iemand hier ervaring met uitlopend big end? Schijnen 749/999 serie veel last van te hebben..
 
Ik heb een Lithium accu aangeschafd weegt echt niks. En door
360.jpg


Wat een kuipsteun. 101 boutje 360 kilo.
360.jpg
 
Laatst bewerkt:
Biggelaar rijd ook met deze tanks rond nergens last van.
[afbeelding]


[afbeelding]

Klopt maar wij waren 2 maanden geleden bij Biggelaar om de 999 te laten tunen, overigens erg goed gelukt. We raakten aan de praat en advies, begin NOOIT aan polyester tanken, op den duur gaat het problemen geven en hun advies was letterlijk: laat een aluminium tank maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan