Motor-Forum

Select Forum

Navigeren met de iPhone nog maar een keer


Africa Twin - RD03

Berichten:
6
Reg. datum:
13 apr. 2008
Locatie:
Uden
Ik heb zelf de afgelopen dagen de nieuwe myroute navigatie app geprobeerd, ik ben eerlijk gezegd best wel positief verrast. Zeker als je bedenkt dat deze app nog geen week uit is.

Dingen die ik heb uitgeprobeerd:
- Bestaande GPX bestanden importeren (dit heb ik in de website op de computer gedaan)
- Die ge´mporteerde routes zijn daarna in de myroute navigatie app meteen zichtbaar, daar ben ik ze nagelopen en kon in de navigatie app zelfs de route nog corrigeren waar nodig. Pin verplaatsen was even zoeken, maar een pin ingedrukt houden en daarna met het kruisje aangeven waar je hem wilt hebben werkt fijn als je eenmaal weet hoe.

Het belangrijkste, de routes die ik daarna heb gereden werkte goed. Duidelijke stem, herberekenen werkte ook goed.


Voor het rijden van een "snelle" niet geplande route blijf ik voorlopig nog wel Garmin Cruiser gebruiken. Zeker de optie om met 2 sliders de route wat te finetunen (lengte en hoeveelheid bochten) werkt leuk. De rondrit optie ook (vanaf startpunt een eindpunt ingeven, hij maakt dan een rondje). Die app werkt nog een stukje sneller/makkelijker dan myroute navigation. Maar daar heb ik niets aan voor het rijden van vooraf gemaakte routes.


Voor mij is mijn iPhone inmiddels zeker een goed alternatief geworden voor de losse navigatie apparaten!

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.