Cagiva Mito ONLY Part 3!

zat met me laars tussen het asvalt en versnelings pookje :$ word tijd voor z'n omgekeerd systeempje ;)

Je moet ook met je tenen opt steppie he, niet met maat 46 voluit erop! _O- Dat lukt met de Blade óók niet, en das nog maatje 41..

De zwarte werkt perfect met pomp. De reden dat de gele toen ik hem net had, bijna vastliep, was fout afgestelde PV (liep klem). Ook de laatste keer, was niet pomp gerelateerd. Alleen dat ze fiber tandwiel gebruiken snap ik niet.
Maar verder heb ík alle vertrouwen in de pomp. En ja, ik ben óók lui..

Crasg, wat ga je wegdoen?? De mito?? -O-
 
mito blijft voorlopig nog wel 8-)
gaat meer om de onderdelen die ik heb liggen,wou nm eigelijk nog een blokje gaan opbouwen,maar ben een beetje door me geld heen -O- (stond nog in t laatste pb'tje waarom ;) )
 
Ideeen? Ik zou zegge, niet doen! Zonde!!
Dan zou ik liever een Raptor ofzo erbij kopen en daaraan sleutelen..

Néé Crash, nie kope, tis geen rood-grijze..!
 
ik had een vraagje :P gezien mijn mito al behoorlijk wat heeft gelopen op die polini zuiger, wou ik m gaan vervangen, maar wat is volgens jullie verstandig? Om geheel een nieuwe cilinderkit te kopen of is een zuiger + zuigerveren voldoende?
 
Als je cilinderwand nog goed is,hoef je alleen je zuiger en naaldlager te vervangen,maar daarvoor moet je ook na een 2t specialist om je cilinder te laten opmeten,die zal dan ook de wand controleren.weet je ook of de rest van je blok al eens gereviseert is?weet niet hoeveel km die gelopen heeft?
 
Ja, maar die rood-grijze...die zag ik voor het eerst toen ik met rijles bezig was...Fl7500 moestie kosten bij Safe Rdam. Ik dacht gelijk, WaUW! Die moet ik hebben als ik zak! (en dus voor 25kw op moest) Maar ik zakte niet..
Maar dat gevoel van toen zit er nog stééds. :Y .zij het dat ze nu geen Fl7500 waard zijn.. _O-

Had het blok geen 20+ gelopen? Dan zou ik zuigerwand zeker laten checken. En als hij al die km's met polini gelopen heeft ook zéker ook bigend! Want die houd niet zo van polini's..Mijn gele mito heeft ook zoiets gelopen. Die wand was gewoon een eind op.
 
Laatst bewerkt:
ik had dat met de srad en duc 748/916/996 sps :+
alleen vind ik een 2 cill niet klinken(tenzij 2 t natuurlijk)

wat zou trouwens een compleet gereviseert blokje voor de mito waard zijn?
ik zou zelf ong op een 500,- uitkomen,anders ga ik er toch wel 1 opbouwen en verkopen,maar wil er natuurlijk niet op toeleggen :+
 
Ik denk dat de membraam plaatjes zijn afgebroken,en het zuigertje om zeep hebben geholpen,maar ben benieuw hoe de cill wand er dan uitziet
 
als t goed is zijn de membraanplaatjes van kunststof of carbon, hier zou je zuiger niet van kapot moeten gaan.
 
Welke plaatjes zijn dat dan? Die vd inlaat? Die 'reeds in het engels'?
Zuiger kan er wel tegen, maar wat als er flinke stukken tussen de zuigerveer komen?
Of in de spoelpoorten of wat ook..
Afijn, heb toch geen $$$, auto mot eerst voor groot onderhoud deze week.
 
de speling tussen zuiger en wand is maximaal 1 tiende van een milimeter, daar komt geen membraanklepje tussen als de zuiger met giga snelheid op en neer gaat, die verpulverd en gaat via de uitlaat naar buiten meestal.
 
Terug
Bovenaan Onderaan