• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Voorvering wp

michael31

Rookie
25 jun 2006
14
0
someren
Beste vrienden.

Ik heb een wp voorvork..nu ben ik iemand die veel zelf doet aan een crossmotor het is een leuke hobby.nu heb ik mijn voorvork uitelkaar gehad nieuwe keerringen erin en nieuwe olie.
alles weer in elkaar alleen als je inveert hoor je dat stifje dus die lange alluminium staaf steeds tegen de bovenste kap tikken,dus en toch is alle lucht eruit in die stift.dus je hebt een lange dunne buis en daarin helemaal boven in schuift nog een klein buisje en dat tikt steeds naar boven,want als je de voorvork open hebt dus de kap eraf van boven en je haalt de veer eruit en je trekt dan het binnenwerk naar boven dan komt dat kleine stifje naar boven en de olie komt eruit.wie kan mij vertellen wat er verkeert zit..onderaan zit een hele grote inbus..de een die kan ik blijven rond draaien en de ander niet..en toch hebben ze het allebei met dat tikken..

WIE KAN MIJ HELPEN

Groetjes michael