lo bmw r80
Kings&Queens BMWr80
ff voorstellen ik ben Laurent,
Nu ik al een aantal keer wat mooie motorreizen heb mogen maken voornamelijk frankrijk, en ondehand verslaaft ben aan reisverhalen, ik nogal van lekker eten houd. Bedacht ik, waarom geen topic met lekkere gerechten. Let wel dit zou wel heel makkelijk zijn smaaken verschillen natuurlijk, en dit is voor idereen anders. De gerechten moetten dus wel aan een aantal voorwaarden gaan doen, behalve goed smaaken. Ik zelf reis met motor en tent, kookgerei, gas/benziene brander, 1 pits, een kleine koekepan/wok en een kookpannetje, vork, mes, en lepel. Standaard kruiden die bij heb peper, zout, piri piri,. maar er zijn er meer van te koop.
Aan jullie dus de uitdaging.
Dussssss !!!! ( regels ) uitdaging, waar moeten de gerechten aan voldoen.
benodigdheden : Garnalen bevroren of vers, knoflook rucola, olijfolie, cremefrech, cherry tomaten. peper zout
Bereiding : Breng de pasta aan de kook na dat het water heeft gekookt kun je de pan gewoon weg zetten 10min en pasta is klaar Snijd ondertussen de knoflook, en de tomaatjes fijn. Bak in een flinke scheut olijfolie, fruit hierin de knoflook aan en bak hierin de garnalen gaar, voeg hierna de cremefrech, peper en zout na smaak toe en serveer dit met een beetje rucola en de pasta parmazaanse kaas maakt het helemaal af.
Smakelijk eten.
Ik hoop van harte dat er animo is, er mooie makkelijke gerechten tevoorschijn komen. Zodat we straks gerechten zitten te bikken en iedereen op de camping jaloers is op wat wij aan het eten zijn daar, met die motoren en armoedige tenten whwhwhwwhaaaaaa.
Smakelijke groeten Laurent.
Nu ik al een aantal keer wat mooie motorreizen heb mogen maken voornamelijk frankrijk, en ondehand verslaaft ben aan reisverhalen, ik nogal van lekker eten houd. Bedacht ik, waarom geen topic met lekkere gerechten. Let wel dit zou wel heel makkelijk zijn smaaken verschillen natuurlijk, en dit is voor idereen anders. De gerechten moetten dus wel aan een aantal voorwaarden gaan doen, behalve goed smaaken. Ik zelf reis met motor en tent, kookgerei, gas/benziene brander, 1 pits, een kleine koekepan/wok en een kookpannetje, vork, mes, en lepel. Standaard kruiden die bij heb peper, zout, piri piri,. maar er zijn er meer van te koop.
Aan jullie dus de uitdaging.
Dussssss !!!! ( regels ) uitdaging, waar moeten de gerechten aan voldoen.
- Mag niet meer dan 3 tot 5 ingredienten bevatten ( los van de kruiden,olie en bv. pasta, rijst, aardappelen. )
- De ingedienten moetten voornamelijk gezond en vers zijn.
- Het gerecht moet binnen de 15/20 min te bereiden zijn.
- Het mag met niet meer dan bovenstaande ( gereedschap ) kookgerei, uitzondering voor creatievelingen met bv koken in een gat en folie. of andere cereatieve manieren.
- Alle ingredienten en kookgerei moetten makkelijk te verkrijgen en mee te nemen zijn. Aangezien ik het topic ben gestart, zal ik vast de spits afbijten met een gerecht waar ik altijd verschrikkelijk van geniet als ik onderweg ben.
benodigdheden : Garnalen bevroren of vers, knoflook rucola, olijfolie, cremefrech, cherry tomaten. peper zout
Bereiding : Breng de pasta aan de kook na dat het water heeft gekookt kun je de pan gewoon weg zetten 10min en pasta is klaar Snijd ondertussen de knoflook, en de tomaatjes fijn. Bak in een flinke scheut olijfolie, fruit hierin de knoflook aan en bak hierin de garnalen gaar, voeg hierna de cremefrech, peper en zout na smaak toe en serveer dit met een beetje rucola en de pasta parmazaanse kaas maakt het helemaal af.
Smakelijk eten.
Ik hoop van harte dat er animo is, er mooie makkelijke gerechten tevoorschijn komen. Zodat we straks gerechten zitten te bikken en iedereen op de camping jaloers is op wat wij aan het eten zijn daar, met die motoren en armoedige tenten whwhwhwwhaaaaaa.
Smakelijke groeten Laurent.
Laatst bewerkt: