Marc Marquez topic deel II

Het filmpje op dat mini motortje zag er anders wel heel snel uit trouwens, komt wel goed denk ik.
 
Ziet er niet echt langzaam uit.
Maar of je nu al gelijk mee kan racen?
Laat staan podium?

20210317_081002.jpg

Laatste stukje zie je MM nog ff rijden op die straat RCV
 
Goed om Marc weer op de motor te zien, maar of hij helemaal bike fit is.... Ook dit zullen we (waarschijnlijk) zien tijdens het openingsweekend in Quatar... Testen zou hij niet bij zijn toch?
 
Begreep dat MM op die straatmotor slechts een paar seconden trager was dan race pace. Had ik toch niet verwacht maar mss is dit kalm aan voor zo’n alien.
 
Top tien en uitrijden zou al heel mooi zijn.
Dat betekent dat je dus verstandig rijdt, zonder zelfs maar zelfs maar aan het podium te denken? Over de rode waas maar te zwijgen? Kweenie, datis niet helemaal des Marquez. Ik zet mn knaken erop dattie die frikadel helemaal open trekt. Laat het misschien 1 vrije training duren, maar alstie terug is, dan ook weer helemaal. Denk ik 🙃
 
Rustig aan doen in de middenmoot zit er voor nr93 niet in denk ik. Je kunt ook maar beter gewoon voor de rest uitrijden, veel veiliger zo zonder flappies die moeilijk proberen in te halen _O-
 
Denk dat Marc wel aardig kan rijden, maar moeilijker kan remmen, zeker met zijn rijstijl. Gemiddeld genomen een keer of 7 per minuut vertragen, in ca 45 minuten racetijd is dat meer dan 300 keer op de arm.... ik neem aan dat hij en brace draagt.
 
Begreep dat MM op die straatmotor slechts een paar seconden trager was dan race pace. Had ik toch niet verwacht maar mss is dit kalm aan voor zo’n alien.
Een paar seconden is natuurlijk een ruim begrip, volgens mij zitten die jongens met de "straatfietsen" allemaal maar een paar seconden van de pace..

Ik gok dat hij aan het testen is wat er gebeurd met zijn lichaam en dergelijke als hij meerdere ronden op snelheid doet en dat meerdere sessie sop 1 dag, net als in een raceweekend dus,.
Qatar mee draaien is gewoon belangrijk, staat als het goed is ook in de link die @TeamHeronSuzuki hierboven deelde
 
Terug
Bovenaan Onderaan